Kendte

Nu kommer der en beauty-vlogger-skole

Af Stine Kærsgaard 27. april 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
OMG, vejen til en stor YouTube-karriere kom lige lidt tættere på!

Har du en drøm om at blive den næste store beauty-vlogger, som tager hele YouTube med storm? Alle ved, at det kræver et KÆMPEstort arbejde, kreativitet, selvtillid, socialt netværk og masser af viden om beauty selvfølgelig.

Læs også: Test: Hvilken type blog skal du have?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Derfor kan det også virke som et lidt for stort projekt at kaste sig over. Men så måske alligevel ikke, for det bliver nemlig snart muligt at gå i skole og uddanne sig som beauty-vlogger. Yes – du hørte rigtigt!

YouTube og L’Oreal Paris er nemlig gået sammen om at lave en online-skole. Det betyder, at ti piger fra Frankrig i juni vil gå i vlogger-skole, hvor de både lærer at filme videoer og begå sig som YouTube-stjerner.

Læs også: Bliv en stjerne på YouTube

Der er snak om, at YouTube og L’Oreal vil udvide til andre lande … Og vi krydser da kæmpemeget fingre for, at det måske kunne blive i Danmark på et tidspunkt!

Her kan du læse, hvordan du gør det godt til en jobsamtale ...

Gørdetgodttiljobsamtalen

Til at starte med er det en god idé, at du sætter dig godt ind i, hvilken arbejdsplads det er, som du søger hos, og hvilke opgaver det er, som du skal løse. På den måde virker du oprigtigt interesseret – og det er et must, hvis du skal have jobbet!
Foto: Shutterstock
Det duer ikke at sidde og ”hænge” til en jobsamtale. Hvis du vil have jobbet, skal du op på dupperne og vise, at du bare er superklar og den helt rigtige til jobbet. Sørg derfor for at være veloplagt og udhvilet før samtalen.
Foto: Shutterstock
Med mange fritidsjobs handler det om at kunne tage fat og ikke være sart eller sippet. Det er vigtigt at vise din måske kommende chef, at du kan magte alle mulige forskellige opgaver – også dem, som ikke er de mest sjove!
Foto: Shutterstock
En god måde du kan vise, at du rent faktisk vil være god til jobbet, det er ved at fortælle, hvordan du vil løse de forskellige opgaver. Hvis du kan bruge eksempler fra andre gange, du har gjort noget lignende eller har haft succes med noget, er det bare et plus!
Foto: Shutterstock
Det er vigtigt, at du lytter godt efter og rent faktisk svarer på det, som du bliver spurgt om. Vær derfor opmærksom, og hold fokus.
Foto: Shutterstock
Sidst men ikke mindst sælger man altså sig selv bedst, hvis man er glad og smilende! Husk samtidig, at det er vigtigt, du er dig selv. Det handler nemlig ikke kun om, at du skal vinde jobbet, du skal også passe til jobbet – og blive glad for det – og din måske kommende chef kan kun afgøre, om du gør det, hvis du er dig selv. Held og lykke!
Foto: Shutterstock

MestLæste