Oplev Billie Eilish i en eksklusiv koncert på populær streamingtjeneste
Kendte

Nu kan du opleve Billie Eilish ved en eksklusiv koncert - se her hvordan

Af Josephine Sjelhøj 26. juli 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Mega
Savner du også at se dine idoler optræde? Så har vi gode nyheder til dig. Snart bliver en eksklusiv koncert med Billie Eilish tilgængelig på en populær streamingtjeneste. Læs alt om koncerten lige her.

Billie Eilish har på kort tid taget hele verden med storm, og snart kan du opleve superstjernen i en intim og eksklusiv koncert, der uden tvivl vil få dig til at drømme dig væk til Los Angeles.

Den eksklusive koncertoplevelse har nemlig navnet 'Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles’, og får premiere på Disney+ d. 3. september.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Billies nye film er optaget ved den ikoniske Hollywood Bowl, og den kommer til at indeholde liveoptrædener af alle 16 sange fra hendes nye album ’Happier Than Ever’.

Den særlige koncertoplevelse er instrueret af Robert Rodriguez og Patrick Osborne, som fortæller, at filmen også kommer til at indeholde animerede sekvenser, som vil tage seerne med på en drømmende rejse til Billies hjemby, Los Angeles.

Netop Los Angeles kommer til at spille en stor rolle i den nye koncertfilm, fordi sangeren altid har haft et stort ønske om at lave et ”kærlighedsbrev” til den by, der har gjort hende til den, hun er. Man kan som seer derfor opleve sangene i specielle omgivelser, der giver et helt særligt indblik i den berømte by.

Verdensstjernen fortæller også, at hun er ”ekstremt stolt” over sit nye samarbejde med Disney, fordi hun selv er vokset op med det fortryllende univers af ikoniske film og serier.

- Disney er utroligt ikonisk, så det er en enorm ære at samarbejde med dem. At være i stand til at præsentere mit album på denne måde, og dedikere det til den by, som jeg elsker og er vokset op i, er så spændende for mig. Jeg håber, at I alle sammen vil elske det, siger Billie i en pressemeddelelse.

Se teaseren til 'Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles’ her:

MestLæste