Kendte

Niall Horan åbner op om sit break-up med Hailee Steinfeld

Af Simone Erica Rosenlund 25. marts 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det tidligere One Direction-medlem, Niall Horan, datede sangerinden Hailee Steinfeld tilbage i 2018, og nu har han endelig åbnet op om, hvorfor de to gik fra hinanden.

Niall Horan, som er tidligere medlem af det supercool boyband One Direction, der nu er splittet op og alle gået solo, har senest datet sangerinden Hailee Steinfeld. De to var et par tilbage i 2018, og nu har han åbnet op om, hvorfor de to gik fra hinanden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Man skulle tro, at den charmerende sanger, Niall, var den perfekte kæreste, men han har faktisk udtalt, at han er superdårlig til at kommunikere i et forhold og har svært ved at tale om tingene.

Jeg kan ikke lide at lade følelserne bygge sig op inde i mig, og sangskrivning hjælper mig med at få tingene ud, men det kan godt ske lidt for sent"

Måske er det grunden til, at ham og Hailee gik fra hinanden? Niall kan i hvert fald ikke stoppe med at snakke om sin eks, når han omtaler sine sange på albummet Heartbreak Weather.

Læs også: Alt, du skal vide om Noah Centineos kærlighedsliv

Flere af sangene handler nemlig om hende, og i et interview på The Rebecca Judd Show, forsikrer han om at personen, der synges om i sangene, udmærket godt ved, at de omhandler hende. Cute!

Niall fortæller også, at han har prøvet at dække alle vinkler af forholdet, og at hans idé med albummet var at skrive sangene fra flere forskellige synspunkter og ikke kun sit eget.

Hailee selv har også sunget om deres breakup i sin sang Wrong Direction. Og er titlen på den sang ikke også lidt af et diss til Nialls tidligere kendte bandnavn, One Direction?

Foto: Mega

Så det tidligere par har altså fået sunget deres følelser ud om hinanden, men vi er stadig ærgerlige over, at det ikke gik mellem de to.

Måske er der chancer for, at kærligheden nu kan spire imellem Niall og Selena Gomez? Der har nemlig være rygter om en mulig flirt imellem de to i flere år nu, og en romance mellem Niall og Selena ville da også være for cute!

Du kan lytte til Hailees sang Wrong Direction herunder: