Kendte

Alt, du skal vide om Noah Centineos kærlighedsliv

Af Amalie Takahashi Christiansen 24. marts 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi Unge har samlet alt, du skal vide om ”To All the Boys I’ve Loved Before”-stjernen Noah Centineos kærlighedsliv – og vi lover, at der er godt nyt for jer single-piger!

Den 23-årige amerikaner Noah Centineo fra ”To All the Boys I’ve Loved Before” er p.t. vores største crush, og derfor vil vi vide ALT om hans kærlighedsliv. Og det lader ikke til, at det ligefrem blomstrer...

Det er altid trist, når et Hollywood-par går fra hinanden, for det efterlader millioner af fans heartbroken, og nu er det altså skuespilleren Noah Centineo og modellen Alexis Ren, der efter sigende har slået op.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Parret har datet i omkring et år, og de har endnu ikke bekræftet, at de er gået fra hinanden, men fans har opdaget, at kendisparret ikke følger hinanden på de sociale medier mere – og vi ved jo alle sammen, at det er det største fingerpeg henimod, at forholdet et gået ned ad bakke.

Læs også: OMG! Noah Centineo har givet sit telefonnummer ud - og han vil have, at du skriver til ham!

Noah og Alexis begyndte at date i begyndelsen af 2019, men de ventede dog med at gøre deres entré som kærester på den røde løber til oktober måned.

Foto: Mega

Efter, de offentliggjorde deres forhold, begyndte deres kærlighed at blomstre. Parret blev meget åbne omkring deres forhold og postede billeder af hinanden på Instagram, men nu følger de altså ikke engang hinanden længere.

Så piger, vi går ud fra at dette betyder, at Noah er single igen! Mens hverken Noah eller Alexis har bekræftet nyheden, så kan vi ret meget garantere, at noget er gået galt.

Foto: Instagram

Hvis du er mere nysgerrig på Noahs kærlighedsliv, så se med i galleriet, hvor du bliver klogere på, hvem han har datet – og om han nogensinde ville date en fan?

AltduskalvideomNoahCentineoskærlighedsliv

Noah datede Kelli Berglund i 2013Det ser ud til, at Noahs første kæreste var Lab Rats-stjernen Kelli Berglund. De to var sammen i 2013, før de blev rigtig kendte.
Foto: Instagram
Noah datede Angeline Appel i 2016 til 2018Noah datede skuespillerinden Angeline Appel i to år indtil 2018. De to har delt mange søde parbilleder på Instagram, men har siden slettet alle beviser fra forholdet på sociale medier – men heldigvis er der stadigvæk nogle billeder derude til os nysgerrige.
Foto: Instagram
Ville Noah nogensinde date en fan?Selvom det kan virke som at Noah ikke dater nogle i øjeblikket, kan det måske være tilfældet, når det kommer til at date en fan. Til det amerikanske nyhedsmedie E! Dayli Pop svarede han på, om han nogensinde ville date en fan.”Jeg udelukker det ikke helt, men det er ikke så sandsynligt, da det nok mere for dem handler om en forelskelse i min position snarere end i mig - hvilket er vanskeligt, synes jeg."Men måske der er mere håb for os fans, end han lige giver udtryk for. Den 18. marts 2020 afslørede Noah nemlig sit telefonnummer på sin Instagram, hvor han forklarede, at han havde prøvet at komme på en måde, hvorpå han kunne kommunikere med sine fans på et meget mere personligt plan – så han fik sig en telefon med det formål at chatte med os!
Foto: Mega

MestLæste