Kendte

Modige Wasteland

Af Sisse Tvegaard Andersen 15. februar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Bjergbestigning og panikredning af et barn. Se her, hvor modige drengene fra Wasteland er.

Aftenens tema i "X Factor" var "mod", og selv om det kræver ret meget mod at stille sig op og synge live foran et kæmpe publikum, så er det altså ikke det eneste tidspunkt, hvor Wasteland har gjort noget modigt.

Læs også: Alt om X Factor

Anders synes selv, det er ret modigt, at han har bevæget sig fra Jylland til Sjælland, mens Marius engang tog en chance ved at gøgle til en franskeksamen. Men prisen som Wastelands modigste går til Anton og Frederik.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- For tre år siden var jeg på Grønland med min familie, hvor vi skulle klatre op af et bjerg uden sikkerhedsudstyr. Jeg klarede det, men nedturen var ret slem, siger Anton lidt stolt, inden Frederik topper historien:

- Da jeg var omkring 10 år var jeg på skiferie med min familie. En dag kælkede vi på en vild kælkebakke, og da jeg var kommet ned, så jeg min fætter på 3-4 år komme kørende med fart på lige mod et plankeværk. Det kunne være gået helt galt, så jeg sprang ind i ham for at stoppe ham. Det var måske mere dumdristigt end modigt, for det gjorde også meganas på mig.

Læs også: Vi Unge X Awards - konkurrencen skærpes

Hvad er det modigste, du nogensinde har gjort?

MestLæste