Kendte

Vi Unge X Award - Konkurrencen skærpes

Af Sisse Tvegaard Andersen og Benedikte Brix 15. februar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der var krig mellem Blachman og Anne Linnet, men hvem stjal ellers opmærksomheden ved 2. liveshow? Tjek ugens Vi Unge X Award ud her!

Hver fredag uddeler vi priser til X Factor-deltagerne. Og vi vil gerne høre din mening, er du enig med os, eller er vi helt galt på den - skriv dine egne kåringer i kommentarfeltet.

Læs også: Alt om X Factor 2013

XFactor2.liveshow

Da Amanda sang, fik hun os revet med og viklet helt ind i hendes eget, smukke univers.
Der kom virkelig gang i publikum, da Anna & Lusanda gik på scenen og fyrede den max af! Og så er vi ligeglade med, hvad Blachman synes.
- Det er noget tøsemusik, sagde Blachman efter Chrestens optræden. Lidt groft, synes vi - Chresten smeltede vores hjerter med sin lækre stemme!
Vi nåede desværre aldrig helt at forstå, hvor det egentlig var, Jonas ville hen med sin mærkelige blanding af "Bulletproof" og blød hat.
Karoline sang mega smukt, og hun er stadig en af vores favoritter - men hvad sker der lige for det syrede 70'er-look?
Stephanies hår lyser op i hele studiet, og vi synes, det er rigtig modigt af hende at skille sig ud med en anderledes frisure. Respekt!
Zaina er ikke bleg for at skille sig ud - heller ikke i aften, hvor hun har en vild, blå eyeliner på. Det ser mega fedt ud!
De fire Wasteland-drenge er jo nok de mest charmerende deltagere i konkurrencen - og i aftenens anledning havde Anton og Marius tager butterflies på! Det ser både sødt og tjekket ud - nice!
Vi er i chok over, at Zaina er ude af X Factor! Æv! Vi håber, vi kommer til at se mere til hende i fremtiden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste