Kendte

Millie Bobby Brown matcher med sin hund – se det cute billede her!

Af Amalie Takahashi Christiansen 24. juni 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skuespilleren Millie Bobby Brown ser brandgodt ud med sit nye look og prikket over i’et er, at hun nu matcher sin søde hund!

Stranger Things-stjernen Millie Bobby Brown har netop delt et billede af sit nye look nye på sin Instagram – og ikke alene er vi vilde med Millies nye tilføjelse, vi elsker også, at hun nu matcher med sin søde puddel, Winnie – cuteness overload!

Kan du mon gætte hvordan?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den 17. juni 2020 lagde den unge skuespillerinde et billede op af sig selv og puddelen, Winnie, der solede sig i solen. Millie var iført en sød stråhat og matchende stribede shorts og bindetrøje – men det var ikke det eneste, der matchede…

Billedet afslørede nemlig også et par blonde hårforlængelser – et nyt tilbehør, der matcher farven på Millies lille, pelsede bedste ven.

”Matcher med min chicken nugget i dag,” skrev hun i forlængelse af opslaget.

View this post on Instagram

matching w my chicken nugget today ???? (swipe for a surprise)

A post shared by mills (@milliebobbybrown) on

Mens fans (inklusiv os) dånede over hendes nye look i kommentarfeltet, havde Millies Stranger Thinngs-medstjerne Noah Schnapp mere travlt med at kommentere på andre detaljer på billedet – såsom det store myggestik på Millies ene ben:

”Hvorfor får jeg lyst til at lave et X med mine negle på det insektbid på dit ben,” skrev Noah drillende.

Det er ikke første gang, at Noah joker med Millie. Tidligere har han lavet en prank med hende og deres fælles ven og medstjerne, Finn Wolfhard, hvor han antydede, at de to var forelskede – om det var sandt, kan du læse mere om HER...

I mellemtiden går vi her og overvejer, om vi skal lade os inspirere af Millie?