Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kendte

Millie Bobby Brown er ikke til at kende - se hendes nye look

Christoffer Mygind Juul 17. maj 2022
Millie Bobby Brown var næsten ikke til at genkende, da hun lørdag var til premiere på den nye sæson af "Stranger Things". Se hendes nye look lige her.

Det er ikke kun garderoben, der får en opdatering i anledning af den snarlige sommer. Også håret står for tur. I hvert fald hvis man skal dømme ud fra den række af kendte, der for nylig givet håret en ny stil.

Zendaya har luftet en ny frisure, og nu har skuespiller Millie Bobbie Brown også gennemgået noget af en hårforandring.

Det viste hun frem til lørdagens verdenspremiere på den nye sæson af Netflix-hitserien "Stranger Things" i Brooklyn,  New York City, der er den fjerde i rækken, hvor hun spiller Eleven, der på mystisk vis har overnaturlige kræfter. 

Her var det nemlig med langt, lyst hår, at Millie Bobby Brown ankom. Og det var næsten ikke til at se, at det var hende, der gemte sig under det nye pandehår. 

De lange, lyse lokker er noget helt andet, end hvad vi ellers er vant til at se skuespilleren med.
Foto: Mega

Selvom skuespilleren, der fik sit gennembrud i 2016 som 12-årig i 'Stranger Things', bestemt ikke har været bange for at lege med sit hår, så er det næsten gyldenblonde pandehår alligevel en ny stil for Millie Bobby Brown, der både har haft helt kort hår, page, bølgende lokker og senest, på den røde løber til Bafta-prisuddelingen i marts,  næsten helt sort, opsat hår.

Vi er vilde med den nye frisure til skuespilleren, der gang på gang stjæler billedet på den røde løber.
Foto: Mega

MegetMere