Kendte

Miley Cyrus nye hundehvalp

Af Line Sølvhøj Jensen 3. maj 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Åh, cuteness! Miley Cyrus har redet en lille hund fra at være efterladt på gaden, og hun har døbt den lille hundehvalp Happy!

I tirsdags fandt Miley Cyrus en lille hundehvalp, som var blevet efterladt foran en amerikansk butik, og det kunne søde Miley Cyrus altså ikke stå for.

Læs også: Miley Cyrus som dommer i "X Factor".

Miley Cyrus valgte at tage den lille hundehvalp med hjem, og hun har nu adopteret den. Hun har valgt at kalde den Happy, og i går offentliggjorde hun sin lille nye hund på twitter:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Han var blevet efterladt foran Walmart. Jeg forstår ikke, hvordan folk kan være så onde. Det er derfor, vi har valgt at kalde ham Happy, skrev hun og offentliggjorde en masse søde billeder af lille Happy.

Læs også: Miley Cyrus' kyssetips.

Miley Cyrus er ret glad for hunde, og det er ikke første gang, hun har hjulpet en hund i nød. I forvejen har Miley tre hunde, som hedder Lila, Floyd og Ziggy, og som hun passer rigtig godt på.

Læs også: Alt du skal vide om Miley Cyrus.

Liam Hemsworth, som er Miley Cyrus' kæreste, er efterfølgende blevet set købe en masse hundefoder og en ny hundekurv, så mon ikke lille Happy kan glæde sig til nu at få et godt liv hos Miley Cyrus? Indtil videre har Miley i hvert fald givet den lille hundehvalp en masse kærlighed, og på billedet herunder er den med hende hos frisøren.

Miley Cyrus, Happy, hundehvalp, hund, billeder, kærledyr

MestLæste