Kendte

Alt du skal vide om Miley Cyrus

Af Katrine Memborg 6. august 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad tænker Miley Cyrus om at være kendt? Ville hun gøre noget anderledes? Og bliver hun må overvåget af sin far? Vi har spurgt søde Miley…

Sådan bli'r du Miley - ifølge Miley:
- Man skal tro på sig selv, og når selvtilliden er i orden, så kan det nærmest ikke gå galt. Jeg har aldrig tvivlet på mit talent, og det har bragt mig videre. Det er det eneste og bedste råd, jeg kan give til piger, der drømmer om at få en karriere som mig!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du blev berømt ret pludseligt, er du nogensinde træt af det? Eller er der noget, du ønsker, du havde gjort anderledes?
- Ligegyldigt hvilken branche, man er i, så er jeg sikker på, at der altid vil være ting, der ikke er super, og dage, der er triste og stressede. Men jeg må ærlig indrømme, at når jeg har en »øv-dag«, så hjælper det, når jeg står på en scene, og der står 10.000 fans og synger med på mine sange. Tænk en gang, at der er så mange mennesker, der kender de ord, jeg har skrevet, og kan følge sangene helt perfekt. Og sådanne situationer gør, at jeg på ingen måde er træt af det. Det dér med at fortryde eller gøre noget anderledes - det tror jeg ikke. For ja, det hele er gået stærkt, men jeg forsøger at nyde hvert et sekund. Jeg kan ikke tillade mig at være utilfreds.

Test: Hvor godt kender du Miley Cyrus?

Du er blevet et forbillede for mange unge piger - kan du godt lide det?
- Jeg elsker at være et forbillede, og jeg kan godt lide, at der er andre, der ser op til mig. Det er jo en del af det, jeg laver, og det er en del af det, jeg elsker. Nogen gange kan det godt være hårdt, for jeg er jo heller ikke perfekt. Jeg vil jo ikke virke voksen overfor nogen, der har min egen alder, men det kommer bare nemt til at ske. Men jeg håber jo bare, at mine fans forstår, at jeg også bare er en hel almindelig pige.

Din far har stor indflydelse på din karriere. Kan du fortælle lidt om, hvad han betyder for dig?
- Der er mange, der tror, at det er min far, der har skubbet mig ind i alt det her, men det er slet ikke tilfældet. Han har derimod lyttet meget til mig og troet på mig, hvilket har gjort, at jeg har fået lov til at kæmpe for det, jeg troede på. Jeg elsker ham højere, end jeg kan sætte ord på, og han er den bedste far i hele verden. Vores forhold er helt særligt, og jeg kan slet ikke forklare det for andre mennesker. Jeg elsker at have ham i nærheden, når jeg er på arbejde, for jeg føler mig altid elsket og tryg.

Læs også: Miley Cyrus hader "Twilight".

Føler du dig sommetider overvåget af din far?
- Nej, på ingen måde! Som jeg sagde før, at så er min far den mest cool far i hele verden. Jeg ved, at der er mange journalister, der forsøger at finde noget negativt at skrive om, men der er ikke noget at komme efter. Hi-hi… Jeg føler mig da overvåget, men det er på grund af al hans kærlighed til mig, så det gør mig slet, slet ikke noget.

Prøv at beskrive den perfekte dag for dig…
- Jeg er lidt af en natteravn, og jeg kan blive oppe hele natten og først gå i seng tidligt om morgenen. Så det ville være perfekt, hvis jeg havde tid til sove længe, slappe af ved poolen og hygge med mine veninder eller min mor eller min far.