Kendte

Miley Cyrus: Derfor laver Bieber skandaler

Af Line Sølvhøj Jensen 22. juli 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Miley Cyrus forsvarer Justin Bieber oven på mediernes kritik af ham og forklarer det med, at han har travlt.

I løbet af de sidste mange måneder har medierne været efter Justin Bieber. Han er blevet kritiseret for at køre uforsvarligt, naboerne brokker sig over ham, han er taget i at ryge hash og senest gik mange amok over, at Bieber har tisset i en rengøringsspand på en restaurant.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Justin Bieber driller os med "Heartbreaker".

Nu er Miley Cyrus gået frem for at forsvare sin gode ven Justin Bieber. Miley ved nemlig godt, hvor hårdt kendislivet kan være, og hvor meget man kan føle sig presset - og så kan man nemt komme til at gøre noget dumt.

- Jeg har sagt til Justin, at han skal tage sig noget tid, og så vil folk ikke være så optaget af ham, har hun udtalt i et interview til Sunday People.

- Når man er en verdenskendt stjerne, ser folk alt. Mange mennesker tager en video og smider den på Instagram. Nogle synes, det er sjovt, men fordi det er Justin Bieber, så er det pludselig virkelig skidt, siger hun samtidig.

Læs også: Miley Cyrus' alvorlige råd til Justin Bieber.

Miley Cyrus udtaler samtidig, at jo mere Bieber forsøger at snakke om skandalerne, jo værre bliver det, så hendes råd til ham er bare at være cool omkring det.

- Men alle gør dumme ting, når de har travlt, siger hun.

Er I enige i Miley Cyrus' udtalelse om, at skandalerne bliver gjort værre, fordi det er Justin Bieber?