Kendte

Miley Cyrus’ alvorlige råd til Justin Bieber

Af Line Sølvhøj Jensen 2. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Justin Bieber er superaktiv på især twitter og Instagram, og det bekymrer Miley Cyrus. Hun er bange for, at Bieber ender med at glemme virkeligheden og leve gennem de sociale medier.

Justin Bieber er ikke bange for at dele billeder af sig selv og alt, hvad der forgår i hans liv. Følger du ham på twitter eller Instagram, så har du sikkert et rigtig godt billede af, hvad der hele tiden sker i Justin Biebers liv.

Læs også: Derfor var Justin Bieber forsinket i Parken.

Og selv om mange fans sikkert synes, det er fantastisk at følge med i Justin Biebers liv, så bekymrer det sangerinden Miley Cyrus, at Justin Bieber lever sit liv gennem de sociale medier.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg lagde mærke til, at han hele tiden tager en masse billeder og laver en masse ligegyldigt. Derfor tog jeg fat i ham og sagde, at han i stedet skal tage et snapshot i sit hoved af de særlige øjeblikke, så han ikke glemmer dem, forklarer Miley Cyrus.

Grunden til Miley Cyrus' bekymring er, at hun selv oplevede at glemme virkeligheden, da hun i 2009 indspillede "Hannah Montana: The Movie". Hun forklarer, at hun faktisk ikke husker premieren på filmen.

- Jeg husker ikke, at jeg var der. Alt, jeg husker fra aftenen, er, at jeg fik en jordbærmilkshake inden. Det er vanvittigt. Du tror, du er til stede, men det er du ikke, fortæller hun.

Læs også: Se den sjoveste Justin Bieber prank.

Selv om Justin Bieber bruger de sociale medier til at dele sit liv med sine fans, så mener Miley Cyrus, at det er vigtigt at være forsigtig. Hun har selv oplevet, hvordan folk kan være ondskabsfulde på facebook og twitter, og selv hende, hun troede, der var hendes mor, viste sig at være en anden på twitter:

- Der er så mange falske twitter-konti. Jeg fulgte en falsk af min mor i to måneder, fortæller hun.

Tjek også galleriet: 35 kendte på Instagram.

Synes I, at Justin Bieber bruger de sociale medier for meget, eller at han er lidt for privat?

Justin Bieber, Miley Cyrus, twitter, råd, privat, sociale medier

MestLæste