Niall Horan
Kendte

Megacute: Se, hvad Niall Horan har overrasket sine fans med

Af Louise Haack 14. oktober 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Niall Horan har sendt et håndskrevet brev til sine fans, og vi er vilde med det!

Der er gået to uger, siden Niall Horan overraskede alle med sin nye single ”This Town”, og han er så glad over den måde, hans fans har taget i mod sangen på, at han har sendt et håndskrevet brev til dem for at sige tak!

I brevet skriver han blandt andet:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

”Først og fremmest tak for jeres fantastiske reaktion på min første solosang. Jeg er blæst væk over den kærlighed, som ”This Town” får. I overrasker mig altid med jeres passion og støtte.”

Læs også: Sådan bor Niall Horan

Brevet, som Niall Horan har skrevet, er sendt ud til de fans, der har valgt at subscribe på hans nyhedsbrev, og Niall Horan skriver blandt andet, at han har valgt at skrive det i hånden, så han kan give dem en længere opdatering på, hvad der sker med ham, end han kan, når han for eksempel skriver opdateringer på Twitter.

Lige nu er Niall tilbage i London, men han har været i Nashville for at skrive sange og til golfturneringen Ryder Cup for nylig, skriver han blandt andet i brevet, hvor han også fortæller sine fans, at de skal holde øje med deres fjernsyn i fremtiden.

Læs også: Simon Cowell disser Niall Horan

”Jeg skal være med i programmet The Graham Norton Show første gang i denne uge, og det er virkelig nervepirrende og spændende på samme tid. Jeg skal også være med i andre programmer i de kommende uger, så husk at holde øje med det,” skriver han, inden han fortæller, hvor langt han er kommet med sit soloalbum:

”Jeg skriver de allersidste ting i de næste par uger, og så er det tid til at indspille albummet. Jeg kan slet ikke vente med at dele det med jer!”.

Uh, det lyder jo SÅ spændende. Vi kan nærmest heller ikke vente med at høre resten af albummet, for vi er allerede helt vilde med ”This Town”. Glæder du dig lige så meget som os?

Wow! Der er virkelig sket meget med Niall Horan, siden vi lærte ham at kende i One Direction. Se selv her:

NiallHoranssuperhotteudvikling

Læs mere om