Niall Horan og Simon Cowell
Kendte

Simon Cowell disser Niall Horan

Af Redaktionen 10. oktober 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Niall Horan har virkelig gjort Simon sur.

Skrevet af Mathilde Axen

Niall Horan fra One Direction udgav for nyligt sin første solo-single, ”This Town”, som gik ind på 9. pladsen på den britiske hitliste. Men hvis man troede, at chefen for One Directions pladeselskab, Simon Cowell, ville være glad på Nialls vegne, tog man fejl. Niall har nemlig valgt at rive sig løs fra Simon Cowells pladeselskab, Syco, som One Direction var signet med, og det har resulteret i nogle knap så konstruktive kommentarer fra Mr. Cowell:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Niall Horan får helt nyt job

- Niall ville helt sikkert have haft en single på førstepladsen, hvis han var blevet hos mig. Men ved du, hvem der har førstepladsen i denne uge? James Arthur, har Simon Cowell sagt til Daily Star, før han tilføjede:

- Jeg er meget tilfreds med, at han er tilbage med en fantastisk single, #loyalty”.

One Direction har tidligere været i Twitter-krig med den britiske sanger James Arthur, og det er nok derfor, at Simon Cowell nævner James Arthur i sin kommentar til Niall Horans splinternye single.

Læs også: Harry Styles afslører nyt solo-projekt

Det er ingen hemmelighed, at Simon Cowell, der i 2010 dannede One Direction under det britiske ”X Factor”-show, er ret bitter over, at drengene fra det succesfulde boyband er begyndt at skrive under på kontrakter med andre pladeselskaber. Både Niall, Harry og Liam har skrevet under på kontrakter med andre end Simon Cowells pladeselskab, Syco.

Trods de hårde kommentarer fra Simon Cowell må man gå ud fra, at Niall Horan nyder sin 9. plads på de britiske hitlister og sin succes som soloartist.

I galleriet kan du se Nialls udvikling gennem årene:

NiallHoranssuperhotteudvikling

MestLæste