Justin Bieber og Hailey Baldwin er blevet forlovet
Kendte

Medie: Justin Bieber og Hailey Baldwin er blevet forlovet

Af Emil Minana, Se og Hør 9. juli 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Rygterne går på, at Justin Bieber har været på knæ for Hailey Baldwin.

Justin Bieber har spurgt 21-årige Hailey Baldwin, om hun ville giftes med ham. Det skete under en ferie i Bahamas, skriver det amerikanske medie TMZ.

TMZ har talt med to øjenvidner, der var til stede, da frieriet foregik.

Forlovelsen skulle være foregået på en restaurant, hvor flere gæster var i gang med at lære at danse salsa, da Justins security bad gæsterne om at lægge deres telefoner væk, fordi der var noget specielt, der skulle til at ske.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Efterfølgende skulle Bieber så have været på knæ for Hailey, der sagde ja til at ville giftes med ham.

Læs også: Stopper Justin Bieber karrieren?

Hailey Baldwin er faktisk allerede blevet spottet med ringen flere steder:

Vis dette opslag på Instagram

quick trip to camp ????

Et opslag delt af Hailey Baldwin (@haileybaldwin) den

Justin Bieber og modellen Hailey Baldwin datede tilbage i februar 2015 til april 2016, og i starten af juni blev de igen spottet sammen.

Den 24-årige sanger gjorde det i foråret forbi med on/off-kæresten Selena Gomez, mens Hailey Baldwin sidst blev rygtet sammen med Shawn Mendes.

Dog var Shawn Mendes adskillige gange ude og sige, at han ikke dannede par med den 21-årige model.

Læs også: Se Justin Biebers nye look: Pink tænder?!

Hailey Baldwin har tidligere været ude at fortælle, at det ikke er nemt at date en superstjerne som Justin Bieber.

- Jeg vil ikke have opmærksomhed, fordi jeg er i et forhold med en bestemt person. Det er svært at date et menneske, som er i den her industri, fortalte Hailey Baldwin ifølge E! til Marie Claire.

- Man bliver nødt til at være tykhudet og meget stærk. Og så bliver man nødt til udelukkende at fokusere på den person, som man er sammen med og intet andet, sagde hun.

Læs flere nyheder om kendte hos Se & Hør her.

Derfor elsker vi Justin Bieber:

DerforelskerviJustinBieber

På Valentines Dag 2012 besøgte Justin 6-årige Avalanna Routh, der led af en sjælden kræftsygdom. Han holdt kontakten med hende, og han tog hende med på en tur rundt i New York i juni 2012. Hun var også hans ”One Less Lonely Girl” til en af hans koncerter. Da Avalanna døde senere på året, påvirkede det Justin rigtig meget.
Da en tornado ramte Oklahoma i juli 2013, lagde Justin 200 koncertbilletter i statens hovedstad til side til fans, der gik på de skoler, der blev ødelagt i stormen.
Da Justin hørte om Belieberen Kate O’Neill, der var kommet slemt til skade i et biluheld, holdt han en intimkoncert for hende og hendes familie og venner.
For hver billet der bliver solgt til en Justin Bieber-koncert, donerer Justin en dollar til velgørenhed. Overskuddet fra salget af hans parfumer går også til velgørenhed.
Justin arbejder meget sammen med foreningen Make A Wish, hvor børn med livstruende sygdomme kan få deres højeste ønsker opfyldt. Faktisk var Justin den første sanger, der opfyldte hele 200 ønsker for børn, der gerne ville møde ham! Det er altså ret sejt.
Justin Bieber blev selv mobbet i skolen, og derfor blev han vildt imponeret, da han så en video med australske Casey Heynes. Casey blev en internetberømthed, da hans mobbere filmede deres overfald på ham. Casey havde efter tre års mobning endelig fået nok, og i videoen forsvarer han sig selv ved at løfte sin plageånd. Efter at have set videoen sagde Justin, at Casey var et af hans idoler, og han tog ham endda med på scenen under sin koncert i Melbourne!
Efter den forfærdelige tyfon i Fillippinerne hjalp Justin med at samle over tre millioner dollars ind til ofrene. Udover at spille koncert for ofrene, spiller han også basket og dansede med dem. Nurh!
Da Justin skulle være med i ”Saturday Night Live”, købte han pizzaer til de fans, der ventede på ham i køen. Det er altså ret overskudsagtigt!
Selvom Justin har megatravlt, tager han sig alligevel engang imellem tid til at retweete og svare sine fans på Twitter!