Justin Bieber stopper karrieren?
Kendte

Stopper Justin Bieber karrieren?

Af Nadia Laas Hansen 28. juli 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
OMG! Vi håber ikke, det her er sandt.

Justin Bieber kan måske have spillet sin sidste koncert og skrevet sin sidste sang. Rygterne går nemlig på, at den 23-årige sanger allerede overvejer at stoppe sin karriere.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tidligere på ugen chokerede han alle med at aflyse resten af sin ”Purpose”-tour, som han også har været i Danmark med. Han manglede blandt andet at spille i USA og Asien.

Læs også: Test: Er du ægte belieber?

Aflysningen har han begrundet med, at han har brug for at slappe af.

- Jeg har det fint. Jeg har været på tour i to år, og jeg har bare brug for ro og afslapning. Jeg skal ud og køre lidt på cykel og slappe af, har han sagt til TMZ.

Men nu går rygterne på, at han overvejer at stoppe med at synge og optræde.

Læs også: Test: Hvilken Justin Bieber-sang er du?

Justin har nemlig fundet gud, og vil prioritere at dyrke sin religion. Efter sin tour i Australien skulle han være blevet gode venner med en præst, som nu har fået rollen som Biebers personlige vejleder.

Det lyder rimelig vildt, hvis det er sandt.. Men vi håber, at Justin kommer på scenen igen.

Justin Bieber har ikke selv kommenteret på rygterne.

Derfor elsker vi Justin Bieber:

DerforelskerviJustinBieber

På Valentines Dag 2012 besøgte Justin 6-årige Avalanna Routh, der led af en sjælden kræftsygdom. Han holdt kontakten med hende, og han tog hende med på en tur rundt i New York i juni 2012. Hun var også hans ”One Less Lonely Girl” til en af hans koncerter. Da Avalanna døde senere på året, påvirkede det Justin rigtig meget.
Da en tornado ramte Oklahoma i juli 2013, lagde Justin 200 koncertbilletter i statens hovedstad til side til fans, der gik på de skoler, der blev ødelagt i stormen.
Da Justin hørte om Belieberen Kate O’Neill, der var kommet slemt til skade i et biluheld, holdt han en intimkoncert for hende og hendes familie og venner.
For hver billet der bliver solgt til en Justin Bieber-koncert, donerer Justin en dollar til velgørenhed. Overskuddet fra salget af hans parfumer går også til velgørenhed.
Justin arbejder meget sammen med foreningen Make A Wish, hvor børn med livstruende sygdomme kan få deres højeste ønsker opfyldt. Faktisk var Justin den første sanger, der opfyldte hele 200 ønsker for børn, der gerne ville møde ham! Det er altså ret sejt.
Justin Bieber blev selv mobbet i skolen, og derfor blev han vildt imponeret, da han så en video med australske Casey Heynes. Casey blev en internetberømthed, da hans mobbere filmede deres overfald på ham. Casey havde efter tre års mobning endelig fået nok, og i videoen forsvarer han sig selv ved at løfte sin plageånd. Efter at have set videoen sagde Justin, at Casey var et af hans idoler, og han tog ham endda med på scenen under sin koncert i Melbourne!
Efter den forfærdelige tyfon i Fillippinerne hjalp Justin med at samle over tre millioner dollars ind til ofrene. Udover at spille koncert for ofrene, spiller han også basket og dansede med dem. Nurh!
Da Justin skulle være med i ”Saturday Night Live”, købte han pizzaer til de fans, der ventede på ham i køen. Det er altså ret overskudsagtigt!
Selvom Justin har megatravlt, tager han sig alligevel engang imellem tid til at retweete og svare sine fans på Twitter!

Læs mere om