Kendte

Louis Tomlinson underskriver fodbold-kontrakt

Af Line Sølvhøj Jensen 2. august 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Louis Tomlinson fra One Direction kan meget mere end at synge. Han er megagod til at spille fodbold, og nu har han underskrevet en kontrakt med fodboldklubben Doncaster Rovers.

Det kan ikke komme bag på nogen, at Louis Tomlinson elsker at spille fodbold. Før mange af One Directions koncert løber Louis Tomlinson rundt udenfor koncertstedet og spiller fodbold med de andre drenge fra bandet. Louis Tomlinson var også med, da One Direction fik lov at møde Cristiano Ronaldo og resten af fodboldholdet i Real Madrid.

Nu får Louis Tomlinson for alvor lov til at prøve kræfter mede sine evner som fodboldspiller. I går underskrev han nemlig en kontrakt med fodboldklubben Doncaster Rovers, så nu skal han også være berømt fodboldspiller.

- Det har altid været en barndomsdrøm for mig, udtalte Louis Tomilson, da han have skrevet under på kontrakten.

Læs også: Louis Tomlinson: Berømmelsen er ensom.

Men der er ikke helt samme krav til Louis Tomlinson, som der er til andre fodboldspillere. Louis er nemlig under en kontrakt, der siger, at han ikke altid skal spille, så der er plads til, at han også kan give koncerter. Og så har han skrevet kontrakt som en del af et velgørenhedsprojekt.

- Jeg er meget beæret over at være blevet tilbudt en kontrakt for Rovers og være i stand til at hjælpe både klubben og et fantastisk velgørenheds-projekt, siger Louis Tomilson.

Louis' fodbold-T-shirt har nummer 28 - vi glæder os til at se ham på banen.

Læs også: Louis Tomlinson trues med tæv på twitter.

Tror I, at Louis Tomilson vil bruge mindre tid på musikken, nu hvor han skal være berømt fodboldspiller?

OneDirectionspillerfodbold

MegetMere