Cardie B har fyldt år, og det blev fejret med en stor fest. Til festen kom Lizzo iklædt en smuk, lang glittrende mesh-kjole klar til at fejre fødselaren. Men internettet har kritiseret kjolen for dens gennemsigtighed – og det gider Lizzo ikke finde sig i. Læs alt om hendes holdning til det her.
Kendte

Lizzo svarer igen: "Lad folk gå i, hvad de vil!"

Adele Bennett-Larsen 18. oktober 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Mega
Cardi B fyldte år, og det blev fejret med en stor fest den 11. oktober 2021. Til festen kom sangerinden Lizzo iklædt en smuk, lang glitrende mesh-kjole - klar til at fejre fødselaren. Kjolen har fået mange på internettet til tasterne, hvor den bliver kritiseret for dens gennemsigtighed – og det gider Lizzo ikke at finde sig i. Læs sangerindens modsvar lige her.

Lizzos kjole til Cardi Bs fødselsdag har skrevet flere overskrifter end begivenheden selv – men desværre har mange af disse overskrifter og kommentarer om sangerindens festlook været negative.

De mange kommentarer har fået Lizzo til at italesætte situationen. Det gjorde hun i en Instagram Live, hvor hun understregede, at folk skal passe sig selv og stoppe med at shame andre mennesker.

- Lad folk leve og lad dem gå i, hvad de vil, sagde Lizzo på Instagram.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Lizzo fortalte under sin Instagram Live, at hun ikke tager de onde kommentarer personligt, men at hun er træt af, at folk hver dag skriver grimme ting om hinanden på sociale medier, og at hun ikke gider alt det drama, der foregår på de sociale medier.

- Jeg er rig, smuk og har en smuk familie. Jeg har det godt, og jeg har venner, der elsker mig. Så jeg er ikke bekymret for jer derude, jeg gør det her, fordi I bliver ved med at vise mangel på respekt over for mennesker, som var det en sport, sagde Lizzo på Instagram.

Det er ikke første gang, at Lizzo tager kampen op imod kropshad. Hun har tidligere delt videoer, hvor hun træner med det formål at vise, at hun dyrker motion for at have det godt og ikke for at leve op til andres idé om den "perfekte" krop - som btw IKKE findes!

Se Lizzos festlige look her:

Læs mere om

MestLæste