Kendte

Lili Reinhart kritiserer Kim Kardashian efter Met Gala: ”Det er modbydeligt”

Af Josephine Sjelhøj 5. maj 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Splashnews.com/Splash/Ritzau Scanpix & Avalon/Ritzau Scanpix
Lili Reinhart kritiserer Kim Kardashian efter hendes Met Gala-look, der krævede en ekstrem kur. "Riverdale"-stjernen kalder det for både ”giftigt” og ”modbydeligt”.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kim Kardashian løb med opmærksomheden til dette års Met Gala, da hun var iført Marilyn Monroes ikoniske kjole fra 1962 – noget, der ifølge realitystjernen kun var muligt, fordi hun tabte over syv kilo på tre uger.

– Jeg havde en saunadragt på to gange om dagen, løb på løbebåndet, fjernede alt sukker og alle kulhydrater fuldstændigt, og spiste bare grøntsager og proteiner, fortalte Kim i et interview med Vogue.

Men der er ikke noget glamourøst ved situationen, hvis man spørger skuespiller Lili Reinhart.

"Riverdale"-stjernen har i en række Instagram-stories angiveligt kritiseret Kim Kardashian for sin ”ekstreme” kur op det store event. Selvom hun ikke nævner navne i sine opslag, så er det højst sandsynligt realitystjernen, hun omtaler.

– At gå på den røde løber og lave et interview, hvor du siger, hvor sulten du er... fordi du ikke har spist kulhydrater i den sidste måned ... alt sammen for at passe en fucking kjole? Skriver Lili blandt andet.

– At indrømme åbent, at du sulter dig selv for Met Galas skyld. Når du godt ved, at millioner af unge mænd og kvinder ser op til dig og lytter til hvert eneste ord. Uvidenheden er overjordisk og modbydelig, fortsætter stjernen, der samtidig siger, at man skal stoppe med at støtte disse ”dumme” kendisser.

Lili, der tidligere har været åben om sine udfordringer med kropsdysmorfi, afslutter sine stories med at fortælle, at hun normalt ikke er en vred person, men at giftigheden i underholdningsbranchen rammer hende dybt.

Læs alle hendes stories her:

MestLæste