Kendte

Liam Paynes nye kæreste taler ud om utroskab

Kicki Bengtsen 31. maj 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Scanpix
"One Direction"-stjernen brød for nylig med sin forlovede, efter der var begyndt at florere billeder med ham og hans nye kæreste.

Denne artikel blev første gang bragt på sh.dk.

Aliana Mawla er IKKE den "anden kvinde".

Sådan lyder det fra den 24-årige model, der for første gang sætter ord på de rygter, der florerer om, at hun var kvinden, som fik "One Direction"-stjernen Liam Payne til at gå fra sin forlovede, Maya Henry.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Rygterne begyndte at florere for en uges tid siden, da der pludselig dukkede billeder op af 28-årige Liam Payne sammen med Aliana Mawla.

Og billederne var Maya Henry bestemt ikke begejstret for.

I hvert fald bønfaldte hun på sociale medier fans om ikke at sende billederne af Liam Payne og Aliana Mawla til hende, fordi hun "ikke ønskede at se billeder af sin forlovede med en anden kvinde".

Liam Payne i et meget kærligt kram med en anden kvinde end Maya Henry.
Det var dette billede af Liam Payne og Alina Mawler, der fik rygterne til at florere.
Foto: Instagram

Chokeret over beskyldningerne

Kort efter billederne dukkede op, fik "One Direction"-stjernen sin talsperson til at bekræfte, at han og Maya Henry ikke længere er forlovede, og siden da er han ved flere lejligheder blevet set arm-i-arm med sin nye kæreste, Aliana Mawla.

Men hun nægter altså at være årsag til den afbrudte forlovelse mellem Liam Payne og Maya Henry.

Det gør hun via sin talsperson, efter både hun og Liam Payne er blevet lagt noget nær for had på sociale medier som følge af utroskabsrygterne. Det skriver E! News.

- Aliana er meget chokeret over de beskyldninger, der har været rettet mod hende om, at hun skal have indledt et forhold med Liam, mens han stadig var forlovet eller i forhold med sin eks-forlovede, siger han og fortsætter:

- Aliana ville under ingen omstændigheder have involveret sig i et offentligt forhold, såfremt der var nogen form for sandhed bag de kommentarer, der er blevet delt.

Ekskæresten siger fra

Selvom Aliana Mawla nægter, at der er foregået noget bag Maya Henrys ryg, så virker Liam Paynes 22-årige eks-forlovede ikke overbevist.

Da hun i sidste uge skrev på sociale medier, antydede hun i hvert fald, at "One Direction"-stjernen havde været hende utro.

- Jeg elsker jer fans så meget, men vær sød at stoppe med at sende billeder af min forlovede med armene rundt om en anden kvinde. Kvinden er ikke mig, og det er hårdt nok at vide, at det er sket bag min ryg, skrev hun.

Liam Paynes talsperson bekræftede som tidligere nævnt i sidste uge, at han og Maya Henry ikke længere er forlovet.

Talspersonen delte dog ikke en dato for, hvornår bruddet fandt sted.

Det er ikke første gang, at Liam Payne og Maya Henry går fra hinanden. Tilbage i juni 2021 brød de deres forlovelse, men fandt sammen igen en måneds tid senere.

Denne gang ser bruddet mellem dem mere endeligt ud. I hvert fald er Liam Payne altså rykket videre til Aliana Mawla.

Læs mere om

MestLæste