Kendte

Liam Payne siger undskyld

Af Marie Søndergaard 15. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi var mange, der fik chok, da vi så billedet af Liam Payne, som står på en farlig afsats. Nu siger Liam undskyld. Læs historien her!

Liam Payne har det vildt dårligt over det billede, der dukkede op på twitter, hvor One Direction-stjernen står på en farlig afsats 34 etager oppe! Billedet blev lagt på twitter af en af hans venner, efter de havde fejret Zayn Maliks 21 års fødselsdag, og nu siger Liam Payne undskyld!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se billedet her: Hvad Laver Liam Payne på afsatsen?

- Du har måske set et billede af mig i dag, hvor jeg står på toppen af en bygning. Jeg fortryder, at jeg stod der og fik taget et billede, skriver Liam Payne på twitter.

Han er samtidig virkelig bange for, at nogle fans kan finde på at prøve det samme.

Læs også: Liam Payne fik stjålet sine underbukser

- Det var dumt og uansvarligt at gøre. Jeg er ked af det, og jeg vil ikke opfordre fans til at gøre det samme, for det er ekstremt farligt, skriver Liam.

Billedet blev taget på balkonen i Liams lejlighed i London, og derfor har mange fans regnet ud, hvor han bor. Det er han også ked af, for han vil nemlig gerne kunne forlade sin lejlighed uden at skulle blive opdaget.

Læs også: Liam Payne afslører sin mest irriterende vane

- Jeg vil bare gerne kunne gå udenfor som alle andre og hænge ud med mine venner uden at have det dårligt over ikke at have lyst til at få taget billeder. Undskyld, hvis jeg har været uhøflig over for nogen, men det er gået op for mig, at hvis jeg siger ja til billeder, bliver folk ved med at komme hver dag. Håber, alle har det godt, skriver Liam.

Hvad synes I om Liams undskyldning?