Kendte

Liam Payne afslører sin mest irriterende vane

Af Marie Søndergaard 29. oktober 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
One Directions Liam Payne har en sygt irriterende vane, som han faktisk selv har det vildt dårligt over. Læs her, hvad den er!

Drengene fra One Direction elsker at lave sjov - både med hinanden, deres crew og de mange directioners. Men faktisk er det med at lave sjov blevet en vane for Liam Payne!

Læs også: Liam Payne fik stjålet sine underbukser

- En af mine mest irriterende vaner, er, at jeg prøver at få folk til at snuble. Engang var det lige ved at lykkes med Harry, fortæller Liam Payne.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Liam Payne reddede vennens liv

Men egentligt har han det vildt dårligt med det. Liam vil nemlig slet ikke have, at nogen kommer til skade - han kan bare ikke lade være med at prøve at få dem til at falde.

Læs også: Video: Liam Payne dedikerer sang til sin bedstefar

- Jeg ved ikke, hvad jeg ville gøre, hvis jeg rent faktisk fik en eller anden til at falde. Jeg ville have det forfærdeligt. På tour-bussen er der altid en masse sjov som madkrige og det med at putte is ned ad hinandens rygge. Men jeg gemmer det bedste til, når vi er på scenen, siger Liam.

Læs også: Liam Payne forsvarer sin nye kæreste

1D-drengene elsker også at drille deres tour-manager Paul. På et tidspunkt kedede Liam og Louis sig virkelig meget, så de sneg sig ud ad omklædningsrummet og tog et billede sammen med en masse fans, som de sendte til Paul.

Læs også: Popstjerne sviner Liam Payne til på twitter

- Han panikker nok over os, når vi slet ikke gør noget, så han syntes overhovedet ikke, det var sjovt, siger Louis Tomlinson.

Hvad er jeres mest irriterende vane?

OneDirectionifotoboks