Kendte

Liam Payne: One Direction var aldrig rigtig Zayn

Af Stine Kærsgaard 15. oktober 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I et nyt interview åbner Liam op omkring, hvordan det tidligere 1D-medlem Zayn Malik rent faktisk havde det med at være med i bandet.

Det kom som noget af et chok for os alle, da Zayn ret pludseligt meldte ud, at han ikke længere var en del af One Direction.

Mange af os har efterfølgende også undret os lidt over, hvordan Zayn rent faktisk havde det i gruppen og havde det med den musik, som drengene lavede, og det har Liam nu åbnet op omkring i et nyt interview:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Zayn malik sviner Louis Tomlinson

- One Direction var aldrig rigtig noget for Zayn, hvis du ved, hvad jeg mener. Hans musiksmag var lidt anderledes, og jeg tror, at det var det, der gjorde, at han endte med at gøre, som han gjorde, hvilket ikke behøver at være en dårlig ting, siger Liam.

Ifølge Liam var musikken altså hovedårsagen til, at Zayn sprang fra. Selv om det er lidt trist, ser han dog lyst på tingene og synes, at det er det rigtige for alle:

- Alle er kommet godt igennem det takket være vores smukke fans. Og han (Zayn) laver nu det, han godt kan lide også, så vi er alle endt med at blive vindere i en ellers frygtelig situation. Alt er godt, afslutter Liam med at sige.

Læs også: Zayn malik forlader One Direction

Liam har vist på mange måder ret. Selv om det føles forfærdeligt i situationen, kommer der altid det bedste ud af at følge sit hjerte og gøre de ting, der gør en glad …

Se billeder af One Direction backstage her ...

OneDirectionbackstage

MestLæste