Kendte

Liam Payne går amok på twitter

Af Marie Søndergaard 20. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
One Directions Liam Payne er blevet beskyldt for at være homofobisk, og det har fået ham til at skrive en masse vrede tweets!

Det startede meget uskyldigt, da Liam Payne skrev et tweet, hvor han sendte kærlighed og respekt til Robertson-familien, der har reality-showet "Duck Dynasty". Problemet er, at et af familiemedlemmerne på et tidspunkt er kommet med nogle kommentarer, hvor han kritiserer homoseksuelle, og det har fået en masse af Liams followers til at skrive, at de er skuffede over ham, og at han er homofobisk.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Liam Payne siger undskyld

Men det vil Liam Payne ikke finde sig i, for han har slet ikke noget imod homoseksuelle, så Liam har svaret en masse af sine followers og selv skrevet hele 16 tweets om det.

- Oh my God, kan man slet ikke være fan af et show uden at blive dømt, wtf, skrev Liam på twitter.

Han skrev også, at han er træt af åndssvage historier i pressen, og at man i stedet burde skrive om de ting, der betyder noget. Samtidig forvarede Liam sig selv, for han vil ikke kaldes homofobisk.

Læs også: Liam Payne redder dj fra flyvende dværg

- Hvad jeg dog skal gøre for at tilfredsstille jer idioter, jeg er en 20-årig, der bare lever livet, som I gjorde, da I var 20, men under specielle omstændigheder, skrev Liam om al den kritik, han skulle svare på.

Samtidig skrev han, at han godt vidste, han ville blive ringet op og skældt ud, fordi han har skrevet bandeord på twitter, men han blev bare nødt til det for at få sin pointe igennem.

Læs også: Liam Payne fik stjålet sine underbukser

Det er virkelig nederen, at Liam er blevet dømt på den måde! Synes I, det er okay, han forsvarer sig sådan?

MestLæste