Kendte

Liam Payne forsvarer Justin Bieber efter følsom Instagram-post

Af Anna Løwe 9. september 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
For nogle dage siden postede Justin Bieber en lang besked, der handlede om hans problemer med stofmisbrug, depression og angst. Nu forsvarer Liam Payne beskeden, efter Justin har modtaget kritik.

Justin Bieber postede en meget lang besked forleden, hvor han gik i dybden med nogle af de ulemper og udfordringer, der hører med til at blive kendt, når man er ung. Blandt andet skriver Justin, at han har lidt af stofmisbrug og haft svært ved at stå op om morgenen på grund af angst og depression.

Læs også: Justin Bieber i behandling for depression

Liam Payne er blandt dem, der synes, at Justin er både modig og sej for at være så åben og ærlig – så da et medie skrev en artikel med titlen ”Justin Bieber indrømmer stort stofmisbrug og problemer med berømmelse i ærlig post”, blev Liam irriteret, tog et screenshot af artiklen og skrev: ”Er det virkelig det, medierne får ud af alt det, han har sagt? Det, du gjorde, Justin, var vildt modigt, og du fortjener mere respekt!”

Se Liams post nedenfor:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du kan se hele Justins post nedenfor:

Hvad synes I om det? Vi er enige med Liam – det er både modigt og stærkt at være ærlig omkring sine følelser – specielt, når det er nogle svære af slagsen!