Kendte

Justin Bieber i behandling for depression

Af Anna Løwe 13. februar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
… Men det har ikke noget at gøre med Hailey, fortæller en kilde tæt på parret.

Justin Bieber har ikke altid haft det lige nemt, og vi har før skrevet om, at han har haft det skidt. En kilde tæt på Justin har netop fortalt People, at Justin føler sig træt og nedslået, og at han har kæmpet lidt med tingene. Det har dog intet at gøre med Justins kone, Hailey Bieber, siger kilden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

”Justin er megalykkelig for at være blevet gift med Hailey. Det er noget andet, han kæmper med rent mentalt. Han har god støtte omkring sig og får den hjælp, han har brug for. Han skal nok få det bedre snart”, fortæller kilden.

Læs også: Justin Bieber: Jeg satte ikke pris på mit liv

En anden kilde, der er tæt på Justin, har fortalt lidt om, hvad grundene kan være:

”Justin begyndte sin karriere som den sødeste canadiske dreng. Han var sådan en god dreng, der altid var sød og imødekommende overfor alle. Men berømmelsen har forandret ham fuldstændig – at få adgang til alting i så ung en alder… det er svært.”

Justin og Hailey blev for nyligt interviewet til det amerikanske magasin Vogue, og her åbnede Justin altså ret meget op om nogle af de udfordringer, han har haft pga. hans vilde berømmelse.

”Jeg blev virkelig arrogant”, fortæller han. ”Jeg havde det sådan ’folk elsker mig, jeg er bare det fedeste’. Jeg begyndte at gå med solbriller indenfor – også om aftenen!”

Læs også: Justin Bieber: Det vil jeg ændre ved mig selv

Justin fortæller, at han begyndte at føle sig deprimeret og ensom. Han måtte aflyse flere shows på Purpose-turnéen, fordi han havde brug for tid. ”Jeg har stadig ikke bearbejdet det. Der er rigtig mange ting, jeg ikke har talt om endnu.”

God bedring til Justin herfra – og godt, han og Hailey har hinanden!