Kendte

Liam Payne barberer håret af

Af Benedikte Brix 1. oktober 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
One Direction-stjernen Liam Payne har fået et helt nyt look, efter han har klippet håret helt kort.

Nu er der dårlige nyheder til jer Directioners, der har været vilde med Liam Paynes halvlange, rodede hår - i sidste uge barberede 1D-sangeren nemlig det meste af, så han nu er næsten skaldet.

Læs også: Robert Pattinson klipper håret af

Liam har tidligere givet udtryk for, at han var træt af sit krævende frisure:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Før tog det mindst en time at sætte, hvilket er åndssvagt! Nu gør jeg ikke så meget ved det, så nu tager det 30 minutter, sagde stjernen til Top of the Pops Magazine.

Men nu ser det altså ud til, at sangeren også synes, 30 minutter er for lang tid at bruge på sit hår.

- Helt ærligt, jeg har villet barbere håret af i årevis, kun fordi jeg hele tiden blev nødt til at sætte mit hår. Nialls er hurtigst at sætte, fordi han bare lader det tørre, og så sidder det der, fortæller Liam.

Læs også: Miley Cyrus er blevet korthåret

Vi ved ikke, om lækre Liam har ladet lokkerne falde for at slippe for besværet, men hans fans på twitter skriver, at han gjorde det for en god sag: Nemlig for at sætte fokus på brystkræft.

Liam havde ellers en svær uge, som ifølge rygter startede med, at han og kæresten Danielle Peazar valgte at gå fra hinanden. Man mener, at de slog op, fordi Danielle modtog dødstrusler fra Directioners på nettet. En kilde tæt på Liam fortæller dog, at det ikke er derfor.

Et par dage efter valgte stjernen altså, at der skulle ske en forandring mere, så han klippede håret af.

Sangerinden Jessie J har også planer om at barbere håret af for velgørenhed. Det gør hun i marts næste år for at samle penge ind til arrangementet "Red Nose Day", som er et show, der minder lidt om det danske "Talegaver til Børn".

Hvad synes du om Liams nye frisure?

MestLæste