Kendte

Robert Pattinson har klippet håret af

Af Line Sølvhøj Jensen 21. maj 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
”Twilight”-hottien Robert Pattinson har joket med, at han har klippet sit hår af, fordi han har haft lus.

Der er rigtig mange piger i hele verden, der er ret vilde med Robert Pattinsons pjuskede frisure. I de seneste par dage er der dog mange piger, der er blevet ret skuffet, for Robert Pattinson har vist sig på gaden med en meget kort frisure.

- Jeg fik et frygtelig angreb af lus, og derfor blev jeg nødt til at få klippet håret af, fortalte Robert Pattinson i et talkshow.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men det viste sig nu bare at være en joke. Robert Pattinson indrømmede senere, at han var blevet klippet som en del af den rolle, han skal have i den kommende film "Water for Elephants".

Robert Pattinson synes, det er lidt underligt, at noget som almindeligt som at få klippet sit hår kan fange journalisternes opmærksomhed. Og han har ikke helt vænnet sig til, at medierne er så hurtige til at skrive, om alt hvad han laver.

Ashley Greene har samtidig fortalt i et interview, at Robert Pattinson bare er en helt almindelig fyr, og at han ikke forstår, hvorfor der er så mange piger, der er vilde med ham. Hun indrømmer også, at hun heller ikke helt forstår, hvorfor de er så vilde med ham.

- Robert Pattinson er meget attraktiv, men kemien mellem os er der slet ikke. Han forstår slet ikke piger eller den opmærksomhed, som "Twilight" har givet ham. Før det var han jo bare en fyr fra "Harry Potter", fortæller Ashley Greene i et interview.

Ashley Greene fortæller, at hun har et meget bedre forhold til Kellan Lutz, og at de har været venner i flere år.

- Han er en af mine bedste venner, men vi er ikke mere end venner. Hvis der skulle være noget romantisk imellem os, så var det nok sket for flere år siden, fortæller Ashley Greene grinende.

MestLæste