Kendte

Liam Payne afslører chokerende ting om Zayn Mallik, der får det hele til at give mening

Af Amalie Takahashi Christiansen 27. april 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det tidligere One Direction-medlem Liam Payne chokerer med en afsløring om Zayn Malik, der får Zayns opførsel gennem årene til at give mening!

Det tidligere One Direction-medlem Liam Payne chokerer med en afsløring om Zayn Malik, hvor han påstår, at Zayn aldrig har brudt sig om den berømmelse, der fulgte, da de som samlet boy-band slog i gennem i 2010, hvorefter alting tog fart.

Ifølge Liam var det ikke Zayns ønske, men en helt andens…

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ifølge Liam var det nemlig Zayns mor, Tricia, der pressede Zayn til at gå til audition på X Factor og sidenhen joine One Direction.

Liam forklarede, at han ikke troede på, at Zayn nød livet i rampelyset:

”Jeg husker, at Zayn fortalte os, at det var hans mor, der fik ham til at gå til audition på dagen, selv om han ikke selv ville, og det var faktisk, hvad vi så gennem hele tiden med One Direction,” delte Liam i et interview med Daily Star Online.

Læs også: OMG! Det er officielt: One Direction genforenes.

Gennem højdepunkterne i deres karriere gik det op for Liam og de andre medlemmer Harry Styles, Niall Horan og Louis Tomlinson, at Zayn var seriøst ulykkelig.

Liam forklarede:“Vi havde altid på fornemmelsen, at der var øjeblikke, hvor Zayn virkelig var ét med One Direction men også, at der var øjeblikke, hvor han virkelig ikke var.”

Foto: Mega

Liam insisterede på, at Zayn har en kærlighed for at lave musik og er exceptionelt god til det, men han kan ikke lide at performe. Det er noget som Zayn, der kæmper med angst, selv har afsløret, da han aflyste alle live-optrædener efter, at han gik solo.

Vi er bekendt med, at Zayn Malik var det første medlem, der forlod boy-bandet tilbage i 2016, og på trods af to albums og utallige singler, så har den unge stjerne kun optrådt i offentligheden en håndfuld gange.

Zayn er i øvrigt det eneste medlem, der ikke vil deltage i One Directions genforening, som blev offentliggjort af Liam Payne i en liveudsendelse på Instagram den 20. april 2020 – og hvis man tager Liams udtalelser i betragtning, så forstår man det godt.

Selv om Zayn tilsyneladende ikke er vild med den berømmelse, han har fået, så er vi dog næsten sikre på, at han er taknemmelig for, at stjernelivet har ført ham til den mindst lige så berømte modelkæreste Gigi Hadid!

Du kan se Zayns første audition på X Factor i 2010 herunder.