Musik

OMG! Det er officielt: One Direction genforenes

Af Nicklas Erik Lagerstorf og Nikita Hoffmann Andersen 21. april 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Et af One Direction-medlemmerne har lige bekræftet, at boybandet bestående af Zayn Malik, Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne og Louis Tomlinson genforenes, og det er uden tvivl den bedste nyhed, vi længe har hørt.

OMG! Det er endelig officielt, at One Direction genfornes! Yes, yes, yes!

For en uge siden skrev vi her på Vi Unge om, at rygerne om dregenens genforenig florerede vidt og bredt - og der var da også flere gode grunde til at tro, at en 1D-reunion var på trapperne.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

For første gang i lang tid var der fx kommet liv i den officielle Instagram-profil for One Direction, som nu også igen var begyndt at følge Zayn - men tegnene stoppede ikke her!

De fem drenge har gang i hver deres solokarriere, men for første gang nogensinde lå alle deres udgivelser tilgængelige på musiktjenesten Apple Music. Det kunne pege på, at drengene igen er var stald hos det samme musikbureau.

Sidst men ikke mindst var den officielle hjemmeside for One Direction også blevet vakt til live for første gang siden 2016.

Og nu har 26-årige Liam Payne altså bekræftet, at One Direction-genforeningen bliver en realitet.

Det gjorde den cute brite, da han medvirkede i en liveudsendelse på Instagram den 20. april 2020.

Her lavede den 26-årige sanger en live sammen med den svenske stjerne-DJ Alesso, som han for nylig har udgivet sangen "Midnight" med.

Det amerikanske medie E! News skriver, at Alesso hurtigt bemærkede, at der i kommentarfeltet var en overflod af spørgsmål til Liam om One Direction. Og Liam gav selvfølgelig sine mange fans et svar.

"De fleste af os er i London, og vi forsøger at arrangere den første FaceTime-samtale med alle drengene i øjeblikket", lød det fra den hotte sanger.

Han var dog en anelse påpasselig med, hvor meget han fortalte under liveudsendelser, for det er nemlig gået galt for ham før.

"Jeg kan ikke sige så meget. Louis skældte mig ud for at afsløre lidt for meget af vores planer den anden dag. Så nu kommer hele gruppesamtalen til at skælde mig ud", sagde Liam, så vi venter i spænding på mere information!

Boy-bandet One Direction blev dannet i den britiske udgave af "X Factor" i 2010, og til sommer står One Direction altså over for deres ti års jubilæum.

Se hvor cute de så ud i 2010 her:

Foto: Mega

De fem charmører brød officielt med hinanden i 2016, hvor de interne uenigheder og stridigheder var for store til at ignorere.

Først var det kun Zayn Malik, der hoppede fra - og måske var han limen? For senere splittede de fire resterende One Direction-medlemmer, og alle fem fyre satsede i stedet fuldt ud på deres solokarrierer, som os bekendt er gået strålende.

Men nu kan dregene ikke undvære hinanden længere - heldigvis - og snart kan vi igen synge med på hits som What Makes You Beautiful, Story of My Life og Night Changes.

Læs mere om