Kendte

Lauren Conrad: Jeg er ikke perfekt!

Af Sisse Andersen 11. oktober 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hun blev verdenskendt på at spille sig selv i tv-serien »The Hills«, men efter fem sæsoner var hun træt af at spørge tv-producere om lov til alting. Nu drømmer hun om at blive den nye Tyra Banks.

Indtil Lauren Conrad var 18 år, levede hun et helt almindeligt liv i byen Laguna Beach uden for Los Angeles i USA. Shoppede med veninderne, var irriteret på sine små søskende, Breanna og Branden, og tog på fisketure med sin far. Men så fik hun hovedrollen i MTV's reality-serie »Laguna Beach: The Real Orange County« om en flok rige unge på et gymnasium i Laguna Beach.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Serien blev et stort hit, og efter to sæsoner flyttede Lauren til Hollywood og fik et nyt show - »The Hills« - som handlede om hendes liv i Hollywood med fester, kriser og jobbet som praktikant på Teen Vogue. Showet blev et af de mest sete på MTV, og Lauren har selv en god forklaring på, hvorfor så mange gad at følge med i hendes liv.

- Jeg tror, folk kan forholde sig til mig, fordi jeg ikke er perfekt. Hvis du ser på mange af pigerne i showet, så er de tynde, har store bryster og ser altid perfekte ud. Det tror jeg ikke, der er nogen, der kan forholde sig til. Jeg har lavet masser af fejl, forklarer Lauren, der forlod showet halvvejs inde i femte sæson. Hun blev træt af altid at skulle leve sit liv efter tv-producernes planer.

- Jeg kunne ikke tage på ferie uden at planlægge det flere måneder i forvejen. Jeg skulle spørge fotograferne, inden jeg malede mine vægge, fordi det skulle se godt ud på tv. Og hvis jeg tog på date med en sød fyr, skulle han underskrive en aftale om, at det godt måtte sendes i fjernsynet. Det er slut nu, har hun sagt til magasinet Harper's Bazaar.

Lauren som forfatter
Selv om »The Hills« har gjort Lauren til en superstjerne, er hun ikke meget for at blive genkendt på gaden. Faktisk overvejede hun at farve sit karakteristiske blonde hår helt mørkt for at kunne gå i fred. Og hun er meget bevidst om, at hun ikke vil være kendt bare for at være kendt.

- Jeg sagde ikke ja til showet for at komme foran i køen til diskotekerne. Jeg gjorde det for at få gang i min karriere. Jeg kan ikke leve af pressens opmærksomhed for evigt, og så vil jeg have et firma at falde tilbage på, siger Lauren og afslører en lidt mindre kendt side af sig selv - businesskvinden. Hende, der siden syvende klasse har drømt om at arbejde med mode. Hende, der har lavet sit eget tøjmærke, og hende, der er godt i gang med at skabe sig en karriere som forfatter.

Der er planer om, at Lauren Conrads første bog, »LA Candy«, skal filmatiseres.

- På en måde er det faktisk en fortsættelse af »The Hills«. Nogle af personerne i bogen er baseret på mig selv og på folk, jeg kender, men man skal ikke tage det for mere. Det er bare et sjovt indblik i en verden, jeg kender rigtig godt, nemlig reality-tv.

Griner af Heidi
Lauren har heller ikke tænkt sig at udnytte sin berømthed på samme måde som hendes tidligere bedste veninde Heidi Montag, der sammen med sin mand Spencer Pratt har gjort det til en sport at invitere sladderbladene indenfor i deres liv:

- Jeg kunne aldrig finde på at ringe til et sladderblad og fortælle dem om, hvad jeg laver, så de kan skrive om mig. Men det er jo deres valg. Jeg synes faktisk, de er ret underholdende. Nogle gange bliver man bare nødt til at grine af det, de gør.

Selv drømmer Lauren om at hoppe om bag kameraet eller at blive vært på sit eget show. For som hun siger:

- Jeg har det godt, når jeg er foran kameraet, men jeg kan ikke spille skuespil. Jeg har ikke et talent på den måde. Jeg kan hverken spille skuespil, synge eller danse. Det eneste, jeg er rigtig god til, er at være mig selv. Jeg drømmer om at blive ligesom Tyra Banks, der har skabt et stort navn for sig selv.