Kendte

Lana Condor: Jeg poster ALT, jeg spiser

Af Selina Sander Jensen 7. marts 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den 21-årige ”To All The Boys I’ve Loved Before”-skuespillerinde har tidligere i sit liv kæmpet med både spiseforstyrrelse og et forstyrret kropsbillede. Nu fortæller hun, hvorfor det er vigtigt at vise andre, hvad hun spiser!

I et interview med Elle Canada har Lana Condor for første gang åbnet op om, hvordan det er at have en spiseforstyrrelse eller et skævt billede af sin egen krop. I interviewet gav Lana sit syn på de kropsidealer, der er i dag:

”Det er på tide, at vi opmuntrer folk. I bliver nødt til at spise. I bliver nødt til at stoppe med at tænke, at der er én bestemt kropsform, der er den ’rigtige’ – for det er der ikke”.

Lana var danser, inden hun begyndte at spille skuespil, og derfor har hun selv prøvet at være i et miljø, hvor man bliver ’opdraget’ til at se ud på en bestemt måde. Danseverdenen var med til at give Lana et forvrænget billede af sin egen krop, fortæller hun.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan lærer du at elske din krop!

Derfor vil Lana også hellere være åben omkring den mad hun spiser og fejre hendes forhold til mad i stedet for at skjule det:

”Det er derfor jeg bogstaveligt talt poster alle de måltider, jeg spiser.”

I interviewet fortalte Lana også, at selv om hun fortæller sine venner at de er lækre, så føler de selv, at de er tykke og grimme – og at det er den følelse, hun ønsker at gøre op med. Lana mener nemlig, at piger ikke skal føle, at de skal undskylde for ’fysiske skønhedsfejl’. De findes nemlig ikke!

Vi er helt enige med Lana! Der findes ikke én rigtig måde at se ud på.

Læs mere om