Kendte

Lady Gaga takker sine fans efter hårdt år

Af Thomas Flindt 16. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I et brev til sine fans takker Lady Gaga dem for at støtte hende igennem et hårdt og udfordrende år.

Lady Gaga har det seneste år mærket bagsiden af berømmelsen og fortæller i et åbent brev til sine fans om hendes mange udfordringer. Som kunstner har sangerinden forsøgt at afprøve nye grænser, men hendes managere har stridt hende imod.

- Pladeselskabet og filminstruktørerne har arbejdet imod mig, prøvet at skabe billedet af "Gaga" eller det jeg har lavet før og ikke været klar til at prøve nye ting af, skriver Lady Gaga i brevet på Little Monsters hjemmesiden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Lady Gaga nøgen igen

Men det er ikke kun sangerindens samarbejdspartnere, der har gjort livet surt for hende. Også hendes nærmeste venner har været grådige og egoistiske.

- Så har der været alle de personlige problemer. Jeg er blevet forrådt af livslange venner, mentorer jeg har haft i flere år, der pludselig prøver at udnytte mig, og så har jeg haft store problemer med at acceptere min krop, fortæller Lady Gaga sørgmodigt.

Læs også: Elsker du (ikke) din krop?

Det lyder som om, at Gaga virkelig har kæmpet med sit privatliv og sin karriere det sidste år, men heldigvis er de hårde tider ved at være forbi.

- I dag er en virkelig god dag for mig. Det sidste år har været udfordrende, og jeg er så glad for at være på toppen igen. Jeg er vokset og har lagt tingene bag mig. Jeg vil takke mine fans for at bære over med mig. Jeg føler mig velsignet over at have fjernet de mennesker, som kun tænker på penge og luksus, fra mit liv. Jeg føler mig fri i dag. Tak, fordi I altid har været der for mig "monsters", slutter Lady Gaga af.

Tag testen: Hvilken Lady Gaga er du?

Det er sejt, at Lady Gaga tør skære igennem og være sig selv, når andre - mennesker som står tættest på hende - prøver at gøre hende til noget, hun ikke er!

Hvad er værst? Mennesker der prøver at ændre en, eller mennesker der prøver at udnytte en?

Læs også: Se Lady Gagas mystiske reklamefilm

FredagsboblenLadyGaga

MestLæste