Kendte

Lady Gaga: - Jeg er FOR smuk

Af Marie Søndergaard 13. november 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Lady Gaga er slet ikke tilfreds med billedet af sig selv på forsiden af Glamour, for hun føler, hun er alt for smuk. Se billedet her!

Selv om Lady Gaga er megaglad for at være på forsiden af det kendte magasin Glamour, er hun overhovedet ikke tilfreds med billedet på forsiden. Hun synes nemlig ikke, at det viser den rigtige Lady Gaga.

Læs også: Lady Gaga til fans: Stop den hate

- Billedet, som jeg selvfølgelig er taknemmelig for, og jeg er glad for at være på forsiden, men jeg føler, det er FOR smukt. Min hud ser alt for perfekt ud, og mit hår ser alt for blødt ud. Det er ikke sådan, jeg normalt ser ud, siger Lady Gaga om coveret.

Læs også: Lady Gaga nøgen i ny kunstvideo

Faktisk synes hun, at forsidemodellen skulle have været en hel anden. På forsiden bliver hun nemlig kåret til "Woman of the Year", men hun synes, titlen skulle være gået til en helt anden.

Læs også: Lady Gaga bruger formue på designerkjole

- Det er slet ikke mig, der hører til på den forside. Hvis jeg kunne give det til en anden, skulle det være til Malala, siger Lady Gaga om den kun 16-årige pakistanske pige Malala Yousafzai, som kæmper for pigers ret til uddannelse.Hvad synes I om billedet af Lady Gaga på forsiden af Glamour?

LadyGagasvildesteoutfits

MegetMere