Kendte

Lady Gaga: - Jeg blev voldtaget

Af Marie Søndergaard 3. december 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvor er det frygteligt! Læs her, hvad Lady Gaga siger om den voldtægt, hun blev offer for som 19-årig.

Da 28-årige Lady Gaga besøgte The Howard Stern Show, blev hun spurgt direkte, om hun nogensinde var blevet voldtaget af en producer, fordi Gaga og værten diskuterede hendes sang "Swine", hvor teksten er ret voldsom. Først ville Lady Gaga ikke snakke om det, men til sidst indrømmede hun, at det rent faktisk var sket, da hun var 19 år.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Test dig selv: Hvilken Lady Gaga-sang er du?

- Jeg var bare en skal af mig selv. Jeg var ikke mig selv. Jeg var 19 år, jeg gik på en katolsk skole, og så skete der alle de her vilde ting, og jeg troede bare, at det var sådan, voksne var. Jeg var meget naiv, forklarer Lady Gaga om voldtægten.

Produceren, der voldtog hende, var 20 år ældre end Lady Gaga, og hun fortalte det ikke til nogen, så han er ikke blevet dømt for det. Faktisk så hun ham på et tidspunkt, men hun turde ikke konfrontere ham med den forfærdelige oplevelse.

Læs også: Derfor er Demi Lovato sur på Lady Gaga

- Jeg tør ikke konfrontere ham. Det ville lamme mig. Jeg så ham på et tidspunkt i en butik, og jeg var fuldstændig lammet af frygt. Det var heller ikke, før jeg blev ældre, at det virkelig gik op for mig, hvor forfærdeligt det faktisk er, siger Lady Gaga.

Hvor er det bare forfærdeligt, at hun skulle igennem det. Hvad vil du gerne sige til Lady Gaga?

LadyGagasvildesteoutfits

MestLæste