Kendte

Derfor er Demi Lovato sur på Lady Gaga

Af Marie Søndergaard 17. marts 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Demi Lovato er vildt forarget over noget, Lady Gaga har gjort, som har ramt hende meget personligt. Læs her, hvad der er sket!

Seje Demi Lovato har været meget åben omkring sin tidligere spiseforstyrrelse, og om hvor meget den ødelagde hende. Hun er forbillede for og støtter andre piger, der har det svært, og derfor er hun nu blevet vildt sur på Lady Gaga!

Læs også: Så langt ude var Demi Lovato

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Lady Gaga har nemlig optrådt med en artist, som kastede op på scenen - med vilje! Artisten Millie Brown er kendt for at drikke farvet mælk og derefter stikke fingrene i halsen og kaste den farvede væske op igen.

- Sørgeligt … Som om, der ikke er nok mennesker, der allerede glamouriserer spiseforstyrrelser. For at få det hele på det rene, så er det overhovedet ikke "cool" eller "kunstnerisk", skriver Demi Lovato på sin twitter.

Læs også: Demi Lovato: - Jeg græder hele tiden

Millie Brown har forsvaret sig med, at hun laver kunst, og at det ikke har noget at gøre med at have det dårligt med sin krop, og Lady Gaga har også forsøgt at forklare sig.

- Nogle gange kan ting, der er virkelig underlige eller føles forkert, ændre verden. Jeg siger ikke, at opkast kan ændre verden. Jeg siger, at det var idéen om et øjeblik, hvor det bare var det, vi ville skabe, og hvor vi respekterede hinanden som kunstnere, og det var nok til, at optrædenen var det værd, har Lady Gaga sagt i en tale til South By South West Festival.

Læs også: Lady Gaga nøgen i ny kunstvideo

Men Demi forstår stadig ikke, at det var nødvendigt at optræde med Millie Brown.

- @ladygaga, du er SÅ talentfuld, hvis ikke den mest talentfulde i vores branche NOGENSINDE. "Dope" er FANTASTISK … men du behøver ikke gøre det der, skriver Demi Lovato på twitter.

Læs også: Lady Gaga til fans: - Stop al den hate

Hvad synes I om, at Lady Gaga optræder med sådan en artist?

LadyGagasvildesteoutfits

MestLæste