Kendte

Kylie Jenner: - Jeg er ikke mig selv på Instagram

Af Susie Pedersen 2. marts 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hun er en af de mest populære celebrities på Instagram, men ifølge Kylie Jenner selv, er hun slet ikke sig selv på det sociale medie.

Da Kylie Jenner i sin tid oprettede sin Instagramprofil, var hun åben og ærlig, men det har ændret sig i takt med, at mange besøger profilen udelukkende for at dømme hende. Det fortæller hun i et nyt interview:

- Folk dømmer en lige meget, hvad man gør. Så jeg føler faktisk, at jeg ikke er så åben, som jeg har været. Jeg lukker ikke mine fans ind på samme måde. Nu har jeg paraderne oppe.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Kylie Jenner taler ud om plastikkirurgi

- Jeg elsker ellers kontakten med mennesker, men det er bare blevet en åben dør for folk, der gerne vil dømme mig. Jeg føler ikke, at jeg havde plads til at fejle, da jeg voksede op. Der er bare ikke plads til fejl. Man skal fejle for at vokse og lære, men for mig har det været anderledes, da hele verden fulgte med i alt, hvad jeg gjorde, fortæller Kylie Jenner, der bare var 10 år gammel, da serien "Keeping Up With The Kardashians" havde premiere.

Læs også: Se Kylie Jenner med lyst hår

Resultatet af alle fordommene og de tarvelige kommentarer er, at Kylie ikke længere har lyst til at være sig selv på Instagram. Faktisk fortæller hun, at hun bare poster det, som hun ved, følgerne gerne vil have.

- På Instagram er jeg faktisk lidt en anden person. Jeg viser bare folk det, de gerne vil se, forklarer Kylie.

Vi synes, det er vildt ærgerligt, at Kylie ikke føler, hun kan være sig selv på Instagram.
Er I jer selv på de sociale medier?

SeKylieJennerssmukkeforvandling