Kendte

Kylie Jenner taler ud om plastikkirurgi

Af Oliver Kokholm Ungermann 7. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kunne Kylie Jenner finde på at få plastikkirurgi? Se her, hvad hun svarer!

Er der noget Kylie Jenner især er blevet kendt for det seneste års tid, så er det hendes fyldige læber, som hun elsker at vise frem på Instagram.

Læs også: Kylie Jenner bliver drillet med sine læber

Det gav sidste år anledning til en masse spekulationer om, hvorvidt hun har fået dem lavet større eller ej. Men selv om hun fik bevist - med støtte fra søsteren Kim Kardashian - at rygterne om falske læber ikke er sande, vil hun ikke afvise at få lavet plastikkirurgi på et senere tidspunkt. Men det er ikke noget, hun har rørt endnu.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- I har set mig vokse op, siden jeg var ni år gammel. Mit ansigt kommer jo til at se anderledes ud. Men jeg ved, hvordan jeg skal lægge min makeup, lege med lys og skygge og alt sådan noget. Men er jeg ikke imod operationer. Jeg ville aldrig sige nej, men det er ikke noget, jeg ønsker lige nu, siger hun til Cosmopolitan.

Læs også: Se Kylie Jenner uden optegnede læber

I samme interview afslører Kylie også, at det ikke altid har været sjovt at være kendt.

- Der var virkelig mange hatere at tage sig af. Specielt fordi jeg var yngre, og mine søstre var så smukke og havde det hele. Jeg kan have øjeblikke, hvor jeg siger, at jeg ikke gider leve på den her måde mere, men jeg ville ikke bytte det for noget i verden. Det gode overstråler det dårlige.

Hvad synes du om Kylies kommentarer?

KylieJennerssejeselfies

MestLæste