Vild gave: Kylie Jenner fik hele 5 Chanel-tasker i mors dags-gave
Kendte

Kylie Jenner fik intet mindre end 5 Chanel-tasker på mors dag: se dem her

Af Cecilie Stubkjær Ottosen 11. maj 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har netop rundet dette års mors dag, og mens vi andre måske har givet en buket blomster, så er reglerne lidt nogle andre i kendisland. Vores alles reality-favorit og makeup-guru, Kylie Jenner, har nemlig modtaget intet mindre end hele 5 Chanel-tasker i mors dag-gave! Se alle de fine tasker, og læs mere i artiklen herunder.

Dette års mors dag har netop været her, og de fleste af os har nok enten givet en buket blomster eller noget andet særligt til vores mor. I kendisland er reglerne (også her) en smule anderledes, og her kan mors dag-gaven næsten ikke blive dyr og stor nok!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kylie Jenner modtog for eksempel hele 4 Chanel-tasker fra sin lille datter, Stormi, og ekskæresten Travis Scott.

Foto: @kyliejenner
Foto: @kyliejenner

Læs også: Harry Styles tager internettet med storm: Se hans nye look her

Og som om det ikke var nok, så modtager man i kendisland, efter man selv er blevet mor, åbenbart også en gave fra sin egen mor – og igen er vi ikke nede i et lille beløb … Kylie fik nemlig ENDNU en Chanel-taske af sin mor på dette års mors dag.

Foto: @kyliejenner

Vi ville lyve, hvis ikke vi sagde, at vi var lidt misundelige – både på selv at modtage og på at have muligheden for at give sin mor så eksklusiv en gave. MEN nu er det altså ikke beløbet, men tanken der tæller, og mon ikke ens mor i sidste ende bliver lige så lykkelig for en varm krammer og en sød kærlighedserklæring? Det tror vi!

Læs også: Mors dag 2021: Her er de 10 sødeste mors dag-posts på Instagram

MestLæste