Kendte

Kylie Jenner får en helt særlig kærlighedserklæring af ekskæresten

Af Tanja Hartmann 16. juni 2021
Det er to år siden at Kylie Jenner og Travis Scott gik fra hinanden, men med en helt særlig kærlighedserklæring ser det ud til, at parret muligvis er sammen igen. Læs mere her.

Rapperen Travis Scott og Kardashian-stjernen Kylie Jenner har haft noget af et turbulent forhold. De startede med at date tilbage i 2017, så fik de datteren Stormi Webster i 2018, og i 2019 gik parret fra hinanden. Nu ser det dog ud til, at der endnu en gang er romantik i luften blandt de to stjerner.

Den lille familie på tre var til gallafesten 'Parsons Benefits' den 15. juni. Her mødte de alle op på den røde løber sammen for første gang, siden parret gik fra hinanden. Kylie og Stormi var med til begivenheden for at støtte Travis, der modtog en honorerings-pris til gallaen.

Lige siden de to stjerner slog op, har de formået at etablere et solidt forældresamarbejde for deres datter skyld. Det ser dog ud til, at forholdet har udviklet sig sidenhen. Rapperen havde nemlig sin arm rundt om Kylie, mens de spankulerede op ad den røde løber. Det skriver E!News.

Ikke nok med det, fik Kylie Jenner også noget af en kærlighedserklæring, da Travis gav sin takketale for den fine pris.

- Stormi, jeg elsker dig og wifey [Kylie], jeg elsker dig, afsluttede rapperen sin tale med at sige.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Kendall Jenner fejrer årsdag med en helt særlig person

Har tilbragt ekstra tid sammen

Selvom Travis Scoot viser sin kærlighed til Kylie Jenner i talen, har parret endnu ikke bekræftet, om de er sammen igen. Meget tyder dog på, at de to turtelduer endnu en gang er ramt af Amors kærlighedspil.

Udover gallafesten er de nemlig blevet set en del gange sammen det seneste stykke tid. De er blandt andet blevet set på en dobbeltdate i Los Angeles sammen med Justin Bieber, Hailey Bieber, Kendall Jenner og Devin Booker. Kylie og Travis er også blevet spottet i at tage på en hyggelig familietur sammen til rapperens hjemby i Texas.

Om de to stjerner finder sammen igen, må tiden vise, men det er dejligt at se, at de har det godt sammen i dag trods deres fortid.  

LÆS OGSÅ: Se det søde mor-datter-billede: Gigi Hadid og baby Khai matcher

 

Læs mere om

MegetMere