Kendte

Kylie Jenner: Det sagde jeg til Jordyn Woods efter skandalen

Af Selina Sander Jensen 21. juni 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der var for alvor dømt drama, da Kylie Jenners bedste veninde Jordyn Woods efter sigende kyssede med Khloé Kardashians kæreste, Tristan Thompson, tidligere i år. Nu afslører Kylie, hvad hun sagde til Jordyn efter skandalen.

I februar kunne fans følge med i et kæmpe drama i Kardashian/Jenner-familien. Det begyndte, da Kylie Jenners BFF Jordyn Woods efter sigende blev spottet til en fest med Khloé Kardashians kæreste Tristan Thompson, hvor de også skulle have kysset.

Jordyn boede på det tidspunkt hos Kylie, men efter skandalen smed Kylie hende ud af gæstehuset. Nu afslører Kylie, hvad hun sagde til Jordyn, da hun fandt ud af, hvad der var sket mellem hende og Tristan:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

”Jeg ringede til hende, men hun sagde ikke rigtigt noget. Hun græd bare hele tiden”, siger Kylie i et klip fra den kommende episode af ”Keeping up with the Kardashians. ”Og jeg fortalte hende bare, jeg på en måde er bange for hende nu. Fordi hun er i stand til at vågne op næste morgen med et smil på læben”, siger Kylie.

Læs også: Er Kylie Jenner og Jordyn Woods blevet veninder igen?

I klippet hører man også Kylie sige, at Jordyn ikke tænkte på sig selv, da hun kyssede med Khloés kæreste

”Du tænkte ikke på True, du tænkte ikke på Khloé, og du tænkte ikke på mig. Men du tænkte heller ikke på dig selv … Se, hvad du gjorde. Du kan gøre hvad som helst, men når det påvirker min familie og mig, så er det et problem”, slutter Kylie af i klippet.

Det er stadig usikkert, om Kylie og Jordyn er blevet veninder igen, men der går rygter om, at venskabet er på vej tilbage, fordi de er blevet spottet spise brunch og frokost sammen flere gange på det seneste.