Kylie Jenner
Kendte

Kylie Jenner afslører: Derfor fik jeg lavet læber

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 12. oktober 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi blev SÅ triste, da vi hørte grunden til, at Kylie Jenner blev usikker omkring sine læber.

Sidste år fortalte Kylie Jenner, at hun får fillers i læberne på grund af usikkerhed. Nu afslører hun i et interview med magasinet Complex, at usikkerheden især stammer fra en kysse-episode, da hun gik i skole.

Læs også: Derfor holder Kylie Jenner tit hånden foran ansigtet

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg kyssede en dreng, som sagde ”Dine læber er helt vildt små, men du kysser rigtig godt. Jeg havde ikke troet, at du ville være god til at kysse”. Det var så uhøfligt. Fra det øjeblik følte jeg bare, at fyre stirrede på mine læber. Jeg følte, at ingen havde lyst til at kysse mig.

Sikke en tåbelig og led ting at sige! Læbestørrelse har jo absolut intet at gøre med, hvordan man kysser!

Læs også: Tænk positivt om dig selv

Det er supertrist, at en dum kommentar har gjort Kylie så usikker, og hun fortæller også, at det var grunden til, at hun i starten løj om, at hun havde fået lavet sine læber større:

- Jeg havde ikke lyst til at være en dårlig indflydelse. Jeg ville ikke have, at folk skulle tro, at man skulle have store læber for at have det godt med sig selv.

Vi synes, det er supersejt af Kylie, at hun er så ærlig omkring sine usikkerheder, men også rigtig kede af, at hun har følt, at hun skulle lave om på sig selv.

I galleriet kan du læse stjernernes tips til at få mere selvtillid:

Stjernernesgoderådomselvtillid

- Der, hvor du føler dig allermest usikker på dig selv, er når alt din selvtillid er tabt, og du føler, at alle mennesker stirrer på dig og dømmer dig. Men det burde være omvendt. Du burde føle, at de, der kigger på dig, går op i dig. Det er noget, vi kan prøve at gøre for hinanden – følelsen af, at øjne udstråler støtte og ikke foragt, siger Miley Cyrus i ”Miles to Go”.
- Dine skønhedsfejl gør dig smuk, og de gør dig til den, du er - så vær dig selv og elsk dig selv, og så kan intet stoppe dig.
- Det, du synes om dig selv er langt vigtigere, end det andre synes om dig.
- Du skal være tro mod dig selv, og du skal ikke være bange, selvom nogle fortæller dig, at det, du gør, ikke er cool eller rigtigt. Jeg lover dig, du kommer ikke til at fortryde det, hvis du er tro mod dig selv og det, du elsker, for det er den eneste grund til, at jeg er, hvor jeg er i dag.
- Det er svært at være teenager, fordi man bliver så opmærksom på, hvad alle siger og tænker. Men der er ikke noget af det, der bestemmer, hvem du er som person, eller hvor succesfuld du bliver, medmindre du lader dem gøre det.
- Kast dine skuldre tilbage, tag rød læbestift på, smil og sammenlign aldrig dig selv med andre piger! Så ejer du rummet.
- Der er ikke noget interessant ved at se perfekt ud – så ryger pointen. Det tøj, du tager på, skal sige noget om dig, og hvem du er. Det er det vigtigste.
- Det er sejt at være sig selv. Det er ikke sejt at lade andre fortælle dig, hvad du skal gøre.
- Det mest attraktive ved en pige er selvsikkerhed. Du skal have det godt med dig selv, så andre også har det godt med dig. Lad være med at fokusere på de små negative detaljer, men arbejd med det, du kan lide ved dig selv.
- Min metode vil nok ikke hjælpe så mange. Men jo mere nøgen, jeg var, desto mere selvsikker blev jeg. Jeg var bare nødt til at se min frygt i øjnene, for du kan altid finde noget, du ikke er tilfreds med ved dig selv.

MestLæste