Kendte

Kristen Stewart vil i skole igen

Af Thomas Flindt 14. august 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Seje Kristen Stewart tænker på livet efter skuespiller-karrieren og skal derfor i gang med en uddannelse.

Allerede som 11-årig fik Kristen Stewart sin første rolle i filmen "Panic Room", og hendes rolle som Bella Swan i de fem "Twilight"-film gjorde hende for alvor attraktiv blandt Hollywoods filminstruktører, når rollelisterne skulle besættes.

Læs også: Katy Perrys søde sms til Kristen Stewart

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men hendes travle skuespillerkarriere gjorde også, at hun aldrig fik gjort college færdig, og derfor søger hun nu tilbage på skolebænken for at få en uddannelse. Ifølge kilder er hun søgt ind på UCLA, universitetet i Los Angeles, for at læse engelsk litteratur.

- Hun overvejer allerede sit liv efter filmkarrieren. Hun er en rigtig læsehest og kan slet ikke vente med at komme i gang. Det bliver ikke let, og hun kommer til at have nogle lange dage med lektier, fortæller kilden til Mirror.

Læs også: Kristen Stewart skal være lesbisk

Uddannelsen er skræddersyet til Kristen Stewarts skuespillerkarriere, så hun kan studere, selv om hun arbejder på en film på den anden side af kloden.

Hvad synes I om, at unge skuespillere som Kristen Stewart og Emma Watson tager en uddannelse, selv om de har stor succes med deres karrierer?