Kendte

Kristen Stewart om at spille Snehvide

Af Sarah-Sofie Boussnina 4. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Twilight-stjernen Kristen Stewart er aktuel som Snehvide i filmen Snow White and The Huntsman. Læs interviewet, hvor Kristen Stewart fortæller om sin rolle.

"Twilight"-stjernen Kristen Stewart er aktuel i den nye film "Snow White and The Huntsman", hvor hun spiller hovedrollen. I filmen spiller Kristen Stewart sammen med dygtige skuespillere som Charlize Theron og Chris Hemsworth.

Det klassiske eventyr, vi alle kender om Snehvide og de syv små dværge, får i Rubert Sanders version en helt ny dregning. For Snehvide i "Snow White and The Huntsman" er nemlig ikke kun en prinsesse i nød, men en pige med ben i næsen. Læs med her og find ud af, hvad Kristen Stewart syntes om at spille den populære figur Snehvide.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Kristen Stewarts store frygt i Snehvide

Er der fordele og ulemper ved, at folk primært kender dig som Bella fra "Twilight", når du medvirker i andre film?
- For mig er det et kompliment, fordi jeg ved, hvor meget "Twilight"-fansene går op i de forskellige karakterer i filmen. Derfor gør det mig ikke noget, at "Twilight"-fansene forevigt vil huske mig som Bella. Jeg føler ikke, at det er en hemsko for mig. Jeg laver film for den personlige oplevelse, men der er intet bedre end at lave et projekt, som man selv og andre synes, er fedt.

Hvad synes du om Snehvide?
- Hun er langt fra egoistisk, men samtidig er hun stærk på en meget anderledes måde. Det er vildt at spille en karakter, som aldrig har set sig selv i spejlet og derfor ikke har nogen idé om, hvordan hun ser ud,men det er også underligt at spille en karakter, som du aldrig nogensinde vil kunne personificere. Jeg kommer aldrig til at have den effekt på folk, som Snehvide har.

Læs også: Kristen Stewart vil være ond

Hvordan var stemningen under optagelserne af "Snow White and The Huntsman"?
- Stemningen var enormt balanceret, fordi vi allesammen er vidt forskellige - både personlighedsmæssigt og den måde, vi arbejder på. Da jeg skulle møde Charlize Theron, var jeg nervøs. Hun er jo et kæmpe talent, og så er hun gudesmuk. Da jeg mødte hende, imponerede hun mig virkelig meget. Hendes gode energi er så motiverende, og den fik mig til at ville blive bedre. Jeg kan godt lide at spille sammen med skuespillere, som udfordrer mig.

Læs også: 15 eksklusive facts om Kristen Stewart

Hvordan var det at arbejde sammen med Chris Hemsworth?
- Chris er fantastisk. Han er afslappet og kender sig selv godt, det kan jeg rigtig godt lide.

Hvordan vil du beskrive denne version af Snehvide?
- Filmen indeholder alt det, vi kender fra det klassiske eventyr om Snehvide. Forskellen er, at Snehvide er sat i en helt ny situation, hvor hun lever i en meget farlig verden. Historien om Snehvide har altid været mørk. Jeg mener, den handler jo om en stedmor, der vil dræbe sin steddatter, det er jo ret sindssygt. Det fede ved filmen er, at de mørke scener i filmen, som er uhyggelige, de får de lyse og gode sider til at se helt vildt smukke ud, og det kan jeg rigtig godt lide.

Læs også: Stjernestil: Kristen Stewart

MestLæste