Kendte

Kourtney Kardashian: Derfor snaver vi altid på denne måde på den røde løber

Mariah Leitisstein 24. november 2022
Foto: Ritzau Scanpix
Kourtney Kardashian og Travis Barker er efterhånden godt kendte for at give hinanden lange tungeslaskere til de store kendisarrangementer. Men hvorfor kysser de egentlig på den måde?

Det er ingen hemmelighed, at den 43-årige Kourtney Kardashian og den 47-årige Travis Barker har meget svært ved at holde fingrene fra hinanden.

Det har vi set adskillige gange på diverse røde løbere. Til alt lige fra MTV Video Music Awards til Grammy- og Oscar-uddelingen har realitydivaen og trommeslageren givet den gas på den røde løber.

For det er bestemt ikke bare små tantekys, der bliver uddelt, når det labre kendispar stiller op foran fotograferne.

Grammy Awards 2022. Foto: Ritzau Scanpix

Men ifølge Kourtney Kardashian er der faktisk en udmærket forklaring på, hvorfor parret vælger at kysse, som de gør. 

I det seneste afsnit af Kardashian-familiens populære realityserie, "The Kardashians", forklarer Poosh-grundlæggeren, at det er makeup, der er årsag til, at tungerne må så langt ud kæften. 

Oscars 2022. Foto: Ritzau Scanpix

 – Jeg vil ikke have, at han får læbestift over det hele, og jeg vil ikke ødelægge min læbestift, men vi vil heller ikke kysse, så vi kysser med vores tunger, siger Kourtney og tilføjer:

– Det er, derfor vi kysser sådan.

Kardashians-klanens øverste leder, moren Kris Jenner, har da også tidligere indrømmet, at parrets kysseri til tider har været lige på grænsen for hende og resten af familien.

– Det er skørt, lød det fra Kris Jenner, da hun tidligere i år besøgte tv-vært Ellen DeGeneres. Her fortalte hun også, at Kourtney og Travis mere eller mindre kyssede "98 % af tiden"

MTV Video Music Awards 2021. Foto: Ritzau Scanpix

Det seneste afsnit af "The Kardashians" kan streames på Disney+.

Artiklen blev første gang bragt på sh.dk. Dette er en redigeret version.

MegetMere