Kendte

Kourtney Kardashian: "Derfor har jeg trukket mig"

Anja Bruneskjold 7. oktober 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Scanpix
Den ældste Kardashian-søster har ikke lagt skjul på, at hun har haft ret så vanskeligt ved at være en del af familiens realityshow.

Det er næppe gået trofaste Kardashian-fans’ næser forbi, at den verdenskendte familie fra tid til anden er mere end almindeligt uvenner.

Særligt de tre Kardashian-søstre, Kourtney, 43, Kim, 41, og Khloé, 38, er ofte centrum for konflikter – og en af de mest voldsomme episoder, som således fandt sted under optagelserne til “Keeping Up With the Kardashians”, er for mange seere af programmet højst sandsynligt frisk i hukommelsen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kim og Kourtney blev så voldsomt uvenner, at de direkte kom op at slås. Og den mellemste Kardashian-søster har således tidligere forklaret, at årsagen til det vilde skænderi var kulminationen af Kourneys voksende frustration over at være en del af reality-showet – primært, fordi hendes privatliv pludselig var frit tilgængeligt for offentligheden.

Alligevel er det ikke det dramatiske optrin, som er årsagen til den nye dynamik i de tre Kardashian-søstres forhold. Til gengæld er årsagen muligvis en del mere følsom.

I podcasten “Not Skinny But Not Fat” sætter Kourtney Kardashian således ord på, hvornår forholdet mellem de tre søstre i virkeligheden begyndte at ændre sig: nemlig da Khloé Kardashian for mere end fire år siden var gravid med datteren True mens en rugemor samtidig var gravid Kim Kardashian og rapper Kanye Wests datter Chicago:

– Jeg følte bare, de virkede bondede, fordi de gik gennem de samme ting, lyder en del af forklaringen fra den ældste Kardashian-søster, som understreger, at det således også var det tidspunkt, hvor hun var alt anden end vild med at være en del af familiens populære realityprogram:

– Det var der, jeg var ulykkelig over showet. Primært, fordi de to gik imod mig. Det var nærmest alting, som Khloé og jeg havde gjort mod Kim, som de vendte mod mig, forklarer Kourtney videre i podcasten.

Samtidig understreger den ældste søster, at de tre dog har en godt forhold til hinanden. Men at hun, efter hun i foråret blev gift med den 46-årige Blink-182-trommeslager Travis Barker, har trukket sig en smule fra familien:

– Jeg tror, at nogle af os, nogle mere end andre, har brug for plads eller bare gøre vores egne ting, forklarer Kourtney. Jeg elsker at være i min lille boble og så at sige “beskytte din energi”. Og jeg kan bare godt lide at være i min egen lille verden og komme tilbage, når jeg har lyst og så forsvinde igen.

I podcasten nævner Kourtney Kardashian ikke specifikt, hvordan forholdet til den mellemste søster, Kim Kardashian er. Hun afslører dog, at hun og Khloé taler sammen.

Denne artikel blev første gang bragt på sh.dk.

MestLæste