Kendte

Kom backstage på X Factor 2013

Af Thomas Flindt 11. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Som noget nyt tager DR nu seerne med backstage på ”X Factor 2013” i et helt nyt tv-program.

Fredag den 28. december klokken 20.00 er der premiere på "X Factor 2013", men intet er, som det har været før.

Tag testen: Hvilken "X Factor"-dommer er du?

Thomas Blachman og de to nye dommere, Anne Linnet og Ida Corr, samt den nye vært Signe Molde er klar til at sætte nye standarder for det populære talentprogram. Men vi kan forvente endnu mere drama, endnu flere gode historier og ekstra meget "X Factor", når DR blænder op for programmet "Xtra Factor".

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- I år giver vi seerne en unik mulighed for at komme med bag om "X Factor", og det er i programmet "Xtra Factor". Programmet sætter fokus på alt det, der foregår backstage mellem dommerne, og vi går endnu tættere på deltagerne, end vi har været før - og dermed er vi ikke mindst med, dér hvor alle dramaerne udspiller sig, fortæller DR's underholdningschef Jan Lagermand Lundme i en pressemeddelelse.

Læs også: X Factor fra A til Å

Programmets vært Emil Thorup står derfor klar efter hvert "X Factor"-show med knivskarpe kommentarer, vilde videoklip og intense interviews, og det er en opgave, han ser meget frem til.

- Jeg glæder mig til at vise seerne, hvordan "X Factor" reelt bliver til - og til at vise dem, hvor meget deltagerne faktisk skal igennem. Undervejs støder vi på nogle meget interessante personligheder, som jeg oplever en masse spændende ting sammen med. Det ene øjeblik er jeg blevet blandet ind i et vikingeslagsmål, og i det næste er jeg blevet til en japansk superhelt, der skyder med roser, fortæller Emil Thorup i pressemeddelelsen.

Tjek også: Video - Her er "X Factor"-dommerne

Fedt! Vi glæder os vildt meget til at se endnu mere "X Factor". Nye dommere, ny vært, nye deltagere og et nyt program - vi kan næsten ikke vente til den 28. december!

Hvor meget glæder I jer til "X Factor 2013"?

MestLæste