Kendte

Kim Kardashian overrasker: Skifter karriere

Anja Bruneskjold 5. oktober 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Scanpix
Nu kan den 41-årige Kim Kardashian tilføje endnu en titel til CV'et.

Nogle gange kan det virke, som om Kim Kardashian har uendelige timer i døgnet. For ikke nok med, at hun skal passe både sin uddannelse og undertøjsforretning Skims, så skal tv-optagelserne til hitserien “The Kardashians”, hvor hun og resten af den populære Kardashian-familie er i centrum, også passes.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Alligevel har den travle forretningskvinde og realitystjerne tid til også at være podcastvært.

Fans har da også ventet i mere end to år på at høre den mellemste Kardashian-søsters true crime-podcast. I juni 2020 skrev hun nemlig kontrakt med musikstreamingtjenesten Spotify, der således også gør sig inden for podcast, som sammen med organisationen Innoncence Project skulle producere podcasten.

Og nu er den her så: “Kim Kardashian’s The System: The Case of Kevin Keith”.

Garvede Kardashian-kendere har naturligvis ikke kunne undgå at bemærke, at Kim Kardashian har en forkærlighed for retfærdighed – særligt i forbindelse med forbrydelser, fængslinger og henrettelser.

Derfor er det måske heller ikke så underligt, at det netop er den populære true crime-genre, som Kim Kardashian nu skal beskæftige sig med, når hun og true crime-veteran og vært Lori Rothschild Ansaldi i intet mindre end otte podcast-episoder udfolder historien om Kevin Keith, der i 1994 blev fængslet og dømt for mord på tre mennesker i Ohio.

Selv på kant med loven

Den garvede realitystjerne og forretningskvinde har selv for nylig fået lovens lange arm at føle. Kim Kardashian har nemlig reklameret for kryptovaluta på de sociale medier – vel at mærke uden at markere, at der var tale om reklame.

Sagen er nu endt i et forlig, og Kim Kardashian skal således betale 1,26 millioner dollars, svarende til 9,6 millioner danske kroner, i bøde.

Denne artikel blev første gang bragt på sh.dk. Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MestLæste