Kendte

Kim Kardashian og Kanye West er havnet i massiv shitstorm på grund af pinlig løgn

Af Amalie Takahashi Christiansen 23. marts 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Dramaet mellem rapperen Kanye West og sangerinden Taylor Swift går som bekendt langt tilbage, men nu har et lækket klip bragt en ny vinkel på sagen, der sætter den berømte rapper og konen Kim Kardashian West i et yderst dårligt lys blandt millioner af fans.

Dramaet mellem Kanye West og Taylor Swift går som bekendt mange år tilbage og tog sin fart, da den berømte rapper afbrød Taylor Swifts takketale ved MTV Video Music Award i 2009, da hun vandt prisen for bedste kvindelige video.

”Yo, Taylor! Jeg er glad på dine vegne. Jeg skal nok lade dig færdiggøre, men Beyoncé havde en af de bedste videoer nogensinde,” afbrød Kanye, som du nok husker.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og hermed tog uvenskabet sin fart...

Mange år senere i 2016 udgav rapperen Kanye West så nummeret Famous, hvor han sang ”I feel like me and Taylor might still have sex. Why? I made that bitch famous.”

Ved udgivelsen af sangen blev Kanye upopulær blandt Taylor Swifts fans og sangerinden selv, særligt fordi han omtalte hende som 'en bitch' – men den berømte rapper insisterede på, at Taylor selv havde givet ham lov til det inden udgivelsen, mens hun nægtede nogensinde at have hørt ham nævne linjen ”I made that bitch famous.”

Læs også: OMG! Noah Centineo har givet sit telefonnummer ud – og han vil have, at du skriver til ham!

Kanyes trofaste støtte, konen Kim Kardashian West, blandede sig efterfølgende i diskussionen og offentliggjorde den 18. juli 2016 et uddrag af et telefonopkald mellem Kanye og Taylor, hvor det lyder til, at den kvindelige sangstjerne giver sin tilladelse til teksten i Kanyes sang – og siden er Taylor blevet hængt ud for at være en løgner.

Alt det er jo old news! Det nye er, at der den 20. marts 2020 blev lækket et nyt klip, som blev lagt ud online af en ukendt kilde – og her blev samtalen, som Kim tidligere har lagt ud, postet i sin fulde længde på 25 minutter.

I det nye klip bekræftes vi i Taylors påstand om, at Kanye ikke gav hende alle informationer om teksten til sangen Famous. Klippet viser også, at Kanye gentagne gange beder om godkendelse til sex-linjen.

I klippet fortæller Kanye, at han arbejder på en sang og vil bruge teksten ”I feel like me and Taylor might still have sex” , men han nævner aldrig ”I made that bitch famous.”

Som svar, sagde Taylor:”Jeg er glad for, det ikke er noget ondt. Det føles ikke ondt, men altså, oh my God, måden du lagde op til det. Jeg troede, det ville være noget i retning af ’den dumme bitch’-agtigt, men det er det ikke.”

Mens vi venter i spænding på, at enten Taylor, Kanye eller Kim griber bolden som reaktion på dramaets twist, så har frigivelsen af de nye optagelser givet anledning til en skare af sure fans, der poster vrede kommentarer på Kim Kardashians Twitter og Instagram.

Foto: @kimkardashian

Kim har hele 163.000.000 online følgere og dermed fans, der ser med i denne flove tid.

Ups hva, Kim og Kanye? Mon en ny sang er på vej?...

Læs mere om

MestLæste