Kendte

Kim Kardashian deler første kysse-video med Pete

Signe Frederikke Pedersen 31. maj 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Mega
Dog får den populære Kardashian-søster en del kritik for at betragte sig selv, mens kæresten giver hende et kys.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Denne artikel blev første gang bragt på sh.dk.

Det er snart fire uger siden, 41-årige Kim Kardashian afslørede et nyt og fuldstændigt platinblond look – naturligvis i anledning af at hun skulle bære den ikoniske Marylin Monroe-kjole under årets prestigefyldte Met Gala i New York.

Dengang morede internettet sig gevaldigt over, at hendes kæreste, den 28-årige komiker Pete Davidson, tilsyneladende havde fået sig en omgang spraytan op til festlighederne.

Det lader dog ikke til at være det eneste punkt i skønhedsrutinen, som den tidligere ”SNL”-stjerne har haft mod på at overtage fra sin kæreste.

Nu har også Pete Davidson fået sig en solid afblegning, så de to turtelduer render altså rundt som en hr. og fru platinblond i øjeblikket.

På Kim Kardashians story har fans mandag kunnet se de to i en kærlig stund, og selvfølgelig går heller ikke et uskyldigt kys ubemærket hen. Det er nemlig den første kysse-video med sin kæreste, som reality-stjernen har delt med sine fans.

Måtte kigge væk

Det er dog langt fra alle fans, der elsker videoen. Mange er nemlig hurtige til både at bide mærke i og undre sig over, at Skims-grundlæggeren virker til at være mere optaget af sig selv, mens hun fnisende modtager lidt kærlige kærtegn fra Pete.

– Hun er alt for fokuseret på kameraet til overhovedet at kysse ham tilbage, yikes.

Sådan lyder en af kommentarerne på det anonyme debatforum Reddit, hvor videoen med Kim og Pete selvfølgelig bliver diskuteret lystigt.

– Jeg var nødt til at kigge væk. Jeg havde da ikke bedt om at være en del af det kys. Stop med at holde øjenkontakt med mig, skriver en anden bruger.

Læs mere om

MestLæste